Τι ακριβώς κάνει η Primehost;

Η PrimeHost αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να αυτοματοποιήσει πλήρως την επικοινωνία μεταξύ των παρόχων φιλοξενίας και των επισκεπτών, δημιουργώντας άμεσες, καλογραμμένες & προσωποποιημένες απαντήσεις, σε κάθε ερώτηση του επισκέπτη.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Στην PrimeHost έχουμε αναπτύξει ένα εργαλείο επικοινωνίας, το οποίο αυτοματοποιεί τις συζητήσεις μεταξύ του επισκέπτη και του χρήστη μας – είτε πρόκειται για έναν ξενοδόχο, διαχειριστή ακινήτων ή ιδιώτη host. Κάθε φορά που ο επισκέπτης στέλνει ένα μήνυμα, από την κράτηση μέχρι και την αναχώρησή του, δημιουργούμε άμεσα μια προσωποποιημένη & καλογραμμένη απάντηση. Αξιοποιούμε πλήρως την τεχνητή νοημοσύνη & το generative AI: Όλη η επικοινωνία γίνεται σε απόλυτα φυσική γλώσσα, πρακτικά μιμούμενο την ανθρώπινη επικοινωνία. Οι χρήστες μας κερδίζουν χρόνο, μειώνουν το λειτουργικό κόστος & διασφαλίζουν την ποιότητα της επικοινωνίας.

Ποιο είναι το κενό που καλύπτετε στην αγορά;

Στον ανταγωνιστικό τομέα της φιλοξενίας, οι ξενοδόχοι, οι διαχειριστές ακινήτων αλλά και οι ιδιώτες hosts αντιμετωπίζουν συχνά προκλήσεις όσον αφορά τη διατήρηση συνεπούς & υψηλής ποιότητας επικοινωνίας με τους επισκέπτες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κακή επικοινωνία, δυσαρεστημένους επισκέπτες, αυξημένο λειτουργικό κόστος και δυνητικά απώλεια εσόδων. Οι παραδοσιακές μέθοδοι επικοινωνίας απαιτούν σημαντικό χρόνο και σίγουρα απαιτείται ειδική επίβλεψη, ώστε να αποφεύγονται τα ανθρώπινα λάθη, ειδικά σε περιόδους αυξημένης ζήτησης. Στην ουσία, η PrimeHost προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των παρόχων φιλοξενίας και των επισκεπτών τους, διασφαλίζοντας ομαλή & αυτοματοποιημένη επικοινωνία, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος & διασφαλίζοντας την ποιότητα της επικοινωνίας.

Ποια είναι η πρόταση της Primehost;

Η PrimeHost αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις παρέχοντας μια αυτοματοποιημένη, ευχάριστη και ανθρώπινη εμπειρία επικοινωνίας μέσω ενός εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης, απλοποιώντας τη διαδικασία, ελαχιστοποιώντας τα σφάλματα και ενισχύοντας την ικανοποίηση των επισκεπτών, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος και την δέσμευση του χρόνου για τους χρήστες.

Μέσω του webapp μας, οι χρήστες μπορούν να καταχωρίσουν τα καταλύματα τους, και να συνδεθούν άμεσα με τους OTAs ή τον Channel Manager που χρησιμοποιούν. Κάθε φορά που ένας επισκέπτης στέλνει ένα μήνυμα, δημιουργούμε μια εξατομικευμένη και καλογραμμένη άμεση απάντηση, έτοιμη για αποστολή! Οι χρήστες χρειάζεται μόνο να πατήσουν το κουμπί «αποστολή», αντί να συντάξουν το μήνυμα από την αρχή ή και να αυτοματοποιήσουν πλήρως τη διαδικασία, επιτρέποντας να σταλθεί η απάντηση απευθείας.

Η Ομάδα

Ανδρέας Μελαδιανός
Co-Founder & CEO

Ο Ανδρέας Μελαδιανός (CEO) είναι απόφοιτος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων (I.H.U.) & εξειδικευμένος επαγγελματίας στον τομέα της φιλοξενίας. Με μεγάλη εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο & τμήματα κρατήσεων, είναι από το 2019 συνιδρυτής & CEO της “Loft Project Athens”, εταιρείας διαχείρισης τουριστικών ακινήτων. Eίναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο project, τον καθορισμό των στόχων και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Ανδρέας Μελαδιανός
Co-Founder & CEO
Πολύκαρπος Μελαδιανός
Co-Founder & CTO

Ο Πολύκαρπος Μελαδιανός έχει σημαντική εμπειρία στον κλάδο ως μηχανικός NLP, με εξειδίκευση στη τεχνητή νοημοσύνη. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα καλύπτουν τη μηχανική μάθηση, την εξόρυξη δεδομένων και τα νευρωνικά δίκτυα, με ιδιαίτερη εστίαση στην επεξεργασία γλώσσας. Aπέκτησε το διδακτορικό του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) το 2018.

Πολύκαρπος Μελαδιανός
Co-Founder & CTO
Κωνσταντίνος Σκιάνης
R&D Manager

Ο Κωνσταντίνος Σκιανής είναι κάτοχος διδακτορικού από την École Polytechnique, στο Παρίσι καθώς και ενεργός ερευνητής στους τομείς του NLP, machine learning, deep learning & data Science, με πολλές δημοσιεύσεις σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Επίσης, είναι συνιδρυτής της BLUAI, μιας ελληνικής εταιρείας Al που βοηθά στην ενσωμάτωση τεχνολογιών & τεχνητής νοημοσύνης σε υπηρεσίες και προϊόντα.

Κωνσταντίνος Σκιάνης
R&D Manager

Στείλτε μας email

info@primehost.ai

Καλέστε μας

(+30) 6972739853