Συνέντευξη

Συνέντευξη της Διευθύντριας του CapsuleT στον Alpha 98.9

Εν μέσω της περιόδου υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης του CapsuleT, η Διευθύντρια του Επιταχυντή, Κατερίνα Σαριδάκη, παραχώρησε την Παρασκευή 14 Ιουνίου σχετική συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 και το δημοσιογράφο, Χάρη Ντιγριντάκη.

(περισσότερα…)

Keeano

Startup Tales: Ηλίας Μπογόρδος/Founder, Keeano

1. Πότε ξεκινήσατε τη startup σας; Ποια ήταν η αφορμή γι’ αυτό;

Η ιδέα γεννήθηκε το 2015, όταν ένας ακόμη έντυπος χάρτης ξενοδοχείου έγινε γνώμονας για να βρούμε την επόμενη παραλία ώστε να περάσουμε την μέρα μας. Έπειτα από αναζητήσεις online και συζητήσεις με ντόπιους για την εύρεση της καταλληλότερης παραλίας καταλήξαμε να κολλήσουμε με το αυτοκίνητο μου σε έναν δύσβατο επαρχιακό δρόμο προς την παραλία. Τα tasks για το πρώτο μου επιχειρηματικό πλάνο ήταν έτοιμα τις επόμενες ημέρες.

(περισσότερα…)

Clio Muse

Startup Tales: Δάφνη Τσεβρένη/Co-Founder, Clio Muse

1. Πότε ξεκινήσατε τη startup σας; Ποια ήταν η αφορμή γι’ αυτό;

Ξεκινήσαμε την Clio Muse τον Νοέμβριο του 2012 όπου γνωριστήκαμε η ιδρυτική ομάδα σε ένα σεμινάριο επιχειρηματικότητας. Το κίνητρό μας ήταν να κάνουμε πιο προσιτό και ελκυστικό το πολιτιστικό περιεχόμενο για όλους δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα παγκόσμιο δίκτυο πολιτιστικής κληρονομιάς.

(περισσότερα…)

tourismart

Startup Tales: Μάγκυ Κοντού/Co-Founder, Tourismart

1. Πότε ξεκινήσατε τη startup σας; Ποια ήταν η αφορμή γι’ αυτό;

To Tourismart ξεκίνησε το 2013 με στόχο – μέσω μίας mobile εφαρμογής – να βοηθήσει τους ξενοδόχους να γνωρίσουν και να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

(περισσότερα…)

Application

Application for our Acceleration Program – 1st Cycle Autumn 2019


    At CapsuleT, the first accelerator in Greece for startups working in the tourism sector, our primary goal is to scale up tech startups focusing on travel and hospitality innovative solutions. Get ready to boost your company, by submitting your application in order to join the first cycle (Autumn 2019) of our Acceleration Program.

    (περισσότερα…)