Τι ακριβώς κάνει η Hotellisense;

Η cloud πλατφόρμα της Hotellisense έρχεται να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τον πλούτο των δεδομένων τους με στόχο τη μείωση του χρόνου λήψης αποφάσεων και την αύξηση του τζίρου.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Η cloud hotel analytics πλατφόρμα της Hotellisense, συνδέεται με τα key systems των ξενοδοχείων κάθε μεγέθους (single ή group) και παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο την συνδυαστική ανάλυση των data σε προσχεδιασμένα διαδραστικά visual dashboards ειδικά φτιαγμένα για ξενοδοχεία. Στόχος είναι να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να ‘γνωρίσουν’ καλύτερα τους πελάτες τους και να κάνουν πιο στοχευμένες marketing campaigns για να βελτιώσουν τις κρατήσεις και το τζίρο τους, να γίνουν πιο customer-centric και να μεγιστοποιήσουν την κερδοφορία και το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Τα στοιχεία που μια επιχείρηση, όπως ένα ξενοδοχείο, συσσωρεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του είναι ένας ανεκτίμητος θησαυρός. Αντιλαμβανόμενοι το όφελος από τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου εργαλείου για την ανάλυση και την δημιουργία προβλέψεων με βάση δεδομένα που συλλέχθηκαν από το PMS δημιουργήσαμε την Hotellisense. Οι τρέχουσες μέθοδοι δημιουργίας αναφορών και οι πρακτικές παρουσίασης τους (π.χ. φύλλα excel) είναι αναποτελεσματικά και καθόλου δυναμικά. Στόχος μας είναι να μειώσουμε τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτούνται στη διαδικασία λήψης αποφάσεων προβλέποντας μελλοντικές επιδόσεις που θα αυξήσουν τον τζίρο. Το προϊόν δίνει μια νέα προοπτική στην ανάλυση δεδομένων, επιτρέποντας εκτεταμένο drill down με πολλαπλές διαστάσεις και εξατομικευμένες αναφορές με δυναμικές οπτικοποιήσεις ενώ μπορεί να αντιδρά άμεσα στις τάσεις της αγοράς.

Ποια είναι η πρόταση της Hotellisense;

Η λύση μας περιλαμβάνει ένα προϊόν SaaS (λογισμικό ως υπηρεσία), το οποίο επιτρέπει στο ξενοδοχείο να αναλύει δυναμικά τα δεδομένα του. Η πρόταση μας βασίζεται στις παρακάτω λύσεις:
– Έξυπνη ανάλυση της δομής της βάσης δεδομένων των περισσότερων συστημάτων PMS. Βασιζόμαστε στα δεδομένα του πελάτη όπως αυτά έχουν εγγραφεί στην βάση και όχι στο συγκεκριμένο PMS που χρησιμοποιείται. Η αυτόματη ανανέωση των δεδομένων γίνεται πολλές φορές ανά ώρα
– Έτοιμα dashboards με πληθώρα δεδομένων για τον χρήστη. Έχουν ήδη οργανωθεί με τρόπο που καθιστά την ανεύρεση των πληροφοριών μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία
– Χρήση προηγμένων τεχνικών για τη βελτίωση του forecasting και του budgeting (π.χ. δυναμικά μοντέλα για τιμές δωματίων ανά ημέρα)
– Διαθεσιμότητα των πληροφοριών σε όλα τα στελέχη του ξενοδοχείου και των ιδιοκτητών από οπουδήποτε (ακόμη και κινητά τηλέφωνα) ανά πάσα στιγμή

Το website μας

hotellisense.com

Στείλτε μας email

info@hotellisense.com

Καλέστε μας

+30 2122133783

Η Ομάδα

Hotellisense
Γιώργος Σπηλιώτης
Co-Founder & CEO

Ο Γιώργος Σπηλιώτης είναι ο CEΟ της Hotellisense και έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της πληροφορικής. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέχει MSc στις βάσεις δεδομένων, με μεγάλη εμπειρία σε cloud εφαρμογές, ασφάλεια συστημάτων, operations και νέες τεχνολογίες, ενώ έχει διεκπεραιώσει με επιτυχία μεγάλα έργα στο χώρο του τουρισμού, της ναυτιλίας και του Υπουργείου Οικονομικών.

Γιώργος Σπηλιώτης
Co-Founder & CEO
Dimitris Antonakakis
Δημήτρης Αντωνακάκης
Co-Founder & CTO

Ο Δημήτρης Αντωνακάκης είναι Co-Founder/CTO της Hotellisense και έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, σε πολλούς τομείς όπως τουρισμό, retail και οικονομικά, reporting και ανάλυση δεδομένων. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και την Αμερική προσφέροντας λύσεις αιχμής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Δημήτρης Αντωνακάκης
Co-Founder & CTO