Τι ακριβώς κάνει η Unlimited Adrenaline;

Η Unlimited Adrenaline είναι το πρώτο marketplace και ένας πλήρης οδηγός για outdoor activities και extreme sports στην Ελλάδα.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Η Unlimited Adrenaline είναι το πρώτο marketplace και ταυτόχρονα ένας πλήρης οδηγός για δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού και extreme sports στην Ελλάδα.

– Οι χρήστες έχουν μία user-friendly πλατφόρμα με ενημερωμένες πληροφορίες, ασφαλή πληρωμή και σαφή πολιτική ακύρωσης.

– Οι εγγεγραμμένοι πάροχοι λαμβάνουν προώθηση των δραστηριοτήτων τους και αύξηση των πελατών τους.

– Η εγγραφή ως affiliate επιτρέπει σε τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα να κάνουν κράτηση δραστηριοτήτων για τους πελάτες τους εύκολα.

Στόχος μας είναι να διασυνδέσουμε κάθε επιχείρηση σε μια ενιαία πλατφόρμα και μέσω ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης και προώθησης να διανείμουμε τις παροχές τους παγκοσμίως, προβάλλοντας όσα η Ελλάδα έχει να προσφέρει και αναδεικνύοντας την ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots εναλλακτικού τουρισμού.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Ο τομέας του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα αυξάνεται ραγδαία και αυτή η ανάπτυξη δημιουργεί πρόβλημα, αφού δεν υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε νενδιαφερόμενοι και πάροχοι υπαίθριων δραστηριοτήτων να έρθουν κοντά. Οι ταξιδιώτες στην Ελλάδα δεν έχουν πλήρη επίγνωση της ποικιλίας των δραστηριοτήτων που υπάρχουν. Πρέπει να αφιερώσουν πολύ χρόνο για να αναζητήσουν, να συγκρίνουν και να κλείσουν με ασφάλεια τη δραστηριότητα που θέλουν. Ταυτόχρονα, οι τοπικοί πάροχοι δραστηριοτήτων ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για την προώθηση των υπηρεσιών τους, ενώ είναι δύσκολο και δαπανηρό να προσεγγίσουν νέο κοινό. Οι περισσότεροι ιστότοποί τους είναι ξεπερασμένοι, χωρίς επαρκείς πληροφορίες, χωρίς real-time διαθεσιμότητες και χωρίς λειτουργία online κρατήσεων. Επίσης, δυσκολεύονται να διαχειριστούν τις κρατήσεις τους.

Ποια είναι η πρόταση της Unlimited Adrenaline;

Δημιουργήσαμε μια user-friendly πλατφόρμα που προσφέρει στους χρήστες έναν πλήρη οδηγό και ένα marketplace για εναλλακτικές δραστηριότητες στην Ελλάδα. Προστατεύουμε και τα δύο μέρη με up-to-date πληροφορίες, ασφαλή πληρωμή και σαφή πολιτική ακύρωσης. Οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν κάθε δραστηριότητα στην Ελλάδα σε ένα μέρος, καθώς μπορούμε να διασυνδέσουμε κάθε επιχείρηση που παρέχει τέτοιες δραστηριότητες. Όλοι οι πάροχοι έχουν τον δικό τους λογαριασμό για να προσθέσουν τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις τους και να διαχειριστούν τις κρατήσεις τους εύκολα. Το επόμενο βήμα μας είναι να αναπτύξουμε κανάλι διανομής που θα συνδέεται με ταξιδιωτικά γραφεία και OTA’s σε όλο τον κόσμο. Αυτό θα βοηθήσει, επίσης, τους παρόχους να διαχειρίζονται καλύτερα τις κρατήσεις τους και να παρέχουν στους πελάτες τους ακριβείς πληροφορίες διαθεσιμότητας μέσω real-time calendar.

Η Ομάδα

Κωνσταντίνος Τζώρτζης
Founder & CEO

Ο Κωνσταντίνος σπούδασε και εργάστηκε ως μηχανικός αεροσκαφών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε τμήμα πωλήσεων, όπου αναγνωρίστηκε ως κορυφαίος πωλητής και αργότερα έγινε υπεύθυνος τμήματος, trainer και team leader. Έχει ασχοληθεί με Digital Marketing και με την ανάπτυξη των Social Media. Είναι ιδρυτής και CEO της Unlimited Adrenaline και υπεύθυνος για την στρατηγική πορεία και τα μελλοντικά βήματα της εταιρείας.

Κωνσταντίνος Τζώρτζης
Founder & CEO
Ηλίας Ρίζος
Co-founder & COO

Ο Ηλίας σπούδασε και εργάστηκε ως μηχανικός αεροσκαφών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί επίσης στον ασφαλιστικό τομέα, και σε άλλες ιδιωτικές εταιρείες. Στη πορεία της καριέρας του κατείχε θέσεις ευθύνης που τον βοήθησαν να αναπτύξει υψηλές διοικητικές ικανότητες. Είναι συνιδρυτής και COO της Unlimited Adrenaline.

Ηλίας Ρίζος
Co-founder & COO
Ηλίας Μπασακιώτης
CMO

Ο Ηλίας έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός αεροσκαφών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει εργαστεί στους τομείς του ελέγχου συντήρησης και της διασφάλισης ποιότητας. Έχει επίσης εργαστεί στις πωλήσεις και ως social media and marketing advisor. Η στρατηγική μάρκετινγκ της Unlimited Adrenaline ήταν μια μεγάλη πρόκληση που τον ενθουσίασε να συμμετάσχει σε αυτό το project.

Ηλίας Μπασακιώτης
CMO

Στείλτε μας email

info@Unlimited-Adrenaline.gr

Καλέστε μας

+30 2155454409