Τι ακριβώς κάνει η Tripinwise;

Η Tripinwise είναι μια πλατφόρμα που συλλαμβάνει, ερμηνεύει και ταυτοποιεί το όνειρο του ταξιδιώτη, παρέχοντας του την ιδανική λύση, με τη μορφή ταξιδιωτικών προϊόντων.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Η Tripinwise είναι μια πλατφόρμα που συνδέει το όνειρο κάθε ταξιδιώτη με τον ρεαλιστικό σχεδιασμό του ταξιδιού του. Μέσα από μια διαδραστική, γρήγορη και έξυπνη διαδικασία 3 απλών βημάτων συλλαμβάνουμε, ερμηνεύουμε και προσδιορίζουμε το όνειρο του ταξιδιώτη, προσφέροντάς του τις ιδανικές λύσεις με τη μορφή τουριστικών προϊόντων. Καθώς ο χρήστης “παίζει”, εμείς φέρνουμε online και σε μηδενικό χρόνο, την ενσυναίσθηση και το sophistication των παραδοσιακών πρακτόρων. Στόχος μας δεν είναι να ταξινομήσουμε τους ταξιδιώτες, αλλά να ακούσουμε ανθρώπους, παρέχοντάς τους λύσεις που δεν έχουν ξανασκεφτεί.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Η Tripinwise ασχολείται με την έλλειψη προσωποποίησης & ταχύτητας στη διαδικασία διαδικτυακής αναζήτησης ιδανικών ταξιδιωτικών προϊόντων. Σήμερα, οι ταξιδιώτες περνούν πολύ χρόνο στο διαδίκτυο, αναζητώντας ταξιδιωτικά προϊόντα που να ταιριάζουν στις προσωπικές τους ανάγκες και επιθυμίες ή απευθύνονται σε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα – ένα φυσικό πρόσωπο- που μπορεί να ικανοποιήσει καλύτερα τα αιτήματά τους λόγω εμπειρίας και πλεονεκτήματος μη λεκτικής επικοινωνίας. Ταξιδιώτες με συγκεκριμένες συνθήκες ζωής που επηρεάζουν τις επιλογές τους δεν γνωρίζουν αν τα προϊόντα που βρίσκουν στο διαδίκτυο ενδείκνυνται για αυτούς ή όχι. Επιπλέον, είναι δύσκολο για άτομα που δεν έχουν στο μυαλό τους μια αφετηρία (τι θέλουν να κάνουν ή πού θέλουν να πάνε) να αναζητήσουν και να βρουν στο διαδίκτυο ταξιδιωτικά προϊόντα που να τους ταιριάζουν. Τέλος, όταν οι άνθρωποι ζητούν συμβουλές από έναν travel expert, περιμένουν όχι μόνο σαφείς απαντήσεις σε αυτό που έχουν ζητήσει, αλλά και προτάσεις που δεν θα σκέφτονταν οι ίδιοι.

Ποια είναι η πρόταση της Tripinwise;

Στην Tripinwise αναπτύσσουμε διαρκώς ένα εργαλείο που παρέχει ταξιδιωτικές λύσεις ανάλογα με το ποιος είσαι – εκείνη τη στιγμή – και τι έχει νόημα για σένα. Στόχος μας είναι να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εξατομίκευση στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Για να επιτευχθεί αυτό, κατανέμουμε το ταξίδι σε τέσσερις βασικές κατηγορίες, χρησιμοποιώντας προκαθορισμένες ετικέτες (λεκτικά μηνύματα), ζητώντας από τους χρήστες πρακτικές και ποιοτικές πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι τους. Ετοιμάζουμε δυνητικά σενάρια με βάση την αρχική τους σκέψη και εκείνοι επιλέγουν, μέσω εικόνων, αυτά που τους εμπνέουν. Αξιοποιώντας το λεκτικό και οπτικό μήνυμα των χρηστών, ερμηνεύουμε την αρχική τους σύλληψη και τους προτείνουμε ταξιδιωτικά προϊόντα που ταιριάζουν στις απαιτήσεις τους. Δείχνουμε την εκτίμησή μας για το χρόνο και την έκθεση των χρηστών, παρέχοντας τους πολύτιμη πληροφορία.

Η Ομάδα

Ζωή Κορρέ
Product & Planning Manager

Η Ζωή εξειδικεύεται στο σχεδιασμό ταξιδιωτικών εμπειριών. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Management Τουρισμού, Διεθνές Δίκαιο και έχει παρακολουθήσει μαθήματα γνωστικής ψυχολογίας για 10 χρόνια. Είναι πιστοποιημένη Συνοδός Βουνού, ξεναγός ερμηνείας, και ήταν η Tourism Coordinator του Ευρωπαϊκού Οργανισμού «Interpret Europe» για το 2019 και το 2020. Έχει συνεργαστεί με ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία και έχει σχεδιάσει εμπειρίες και εκδηλώσεις για το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού, τον Δήμο Αθηναίων και για εταιρείες όπως η Frank & Fame, η BMW και η Shell.

Ζωή Κορρέ
Product & Planning Manager
Στέφανος Κορρές
Project Engineer

Ο Στέφανος είναι μηχανικός παραγωγής και διοίκησης που αναζητά πάντα συνδέσεις μεταξύ υψηλής τεχνολογίας και βιομηχανίας. Έχει πτυχίο Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τεχνολογίας και Καινοτομίας από το Πολυτεχνείο Κρήτης, και μεταπτυχιακή διατριβή για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ναυτιλίας. Έχει εργαστεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό, ειδικά στον τομέα της ναυτιλίας, σε εταιρείες όπως η PANASIA και η METIS Cyberspace Technology.

Στέφανος Κορρές
Project Engineer

Στείλτε μας email

info@tripinwise.com

Καλέστε μας

+30 6942969571