Τι ακριβώς κάνει η Simplybook;

H Simplybook είναι μια νέα πλατφόρμα για την εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη ενοικίαση οχημάτων από μικρά και μεσαία, τοπικά car rentals.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

H Simplybook είναι η νέα πλατφόρμα αναζήτησης και ενοικίασης οχημάτων για μικρές και μεσαίες, τοπικές επιχειρήσεις. Ο στόχος μας είναι η εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη κράτηση οχημάτων για τους ενοικιαστές, προσφέροντας στις μικρομεσαίες, οικογενειακές επιχειρήσεις τη διαδικτυακή παρουσία που τούς αξίζει.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Στις σημερινές συνθήκες ένας υποψήφιος ενοικιαστής οχήματος έχει δύο επιλογές:

– Να χρησιμοποιήσει ένα παγκόσμιο σύστημα κράτησης (global reservation system) το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στον πελάτη να αναζητήσει και να ενοικιάσει ένα όχημα. Στην περίπτωση αυτή, η αναζήτηση περιλαμβάνει μόνο τις μεγάλες εταιρείες οι οποίες έχουν και τη δυνατότητα ανάπτυξης διεπαφής προγραμματισμού εφαρμογών (API) , στην οποία βασίζονται τα σύγχρονα παγκόσμια συστήματα κράτησης.

– Να διεξαγάγει έρευνα, χρησιμοποιώντας μηχανές αναζήτησης γενικού σκοπού, όπως η Google, ώστε να εντοπίσει τιμοκαταλόγους μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ενοικίασης οχημάτων. Ακολουθώντας τη δεύτερη λύση οι ενοικιαστές χρειάζεται να αφιερώσουν χρόνο και ενέργεια στη σύγκριση τιμών και διαφορετικών ποιοτικών χαρακτηριστικών από κυρίως ερασιτεχνικά σχεδιασμένες ιστοσελίδες που προσφέρουν ανεπαρκείς πληροφορίες.

Ποια είναι η πρόταση της Simplybook;

Στόχος της Simplybook είναι να προσφέρει μια λύση, όχι απλώς ένα προϊόν, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών, καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στη σύγχρονη αγορά, όπου η ενοικίαση οχημάτων από ξένους επισκέπτες της χώρας πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό μέσω διαδικτύου. Η Simplybook προσφέρει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις την απαιτούμενη παρουσία στο διαδίκτυο, την απαραίτητη επιμόρφωση για τα σύγχρονα εργαλεία και συνεχή υποστήριξη. Η χρήση της Simplybook από τα τοπικά rentals είναι δωρεάν, καθώς τα έσοδα της Simplybook – η προμήθεια 10% του κόστους ενοικίασης – επιβαρύνει τον ενοικιαστή.

Σε αντίθεση με τα λογισμικά που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή από τις μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου, το πλαίσιο σχεδιασμού της Simplybook δεν επικεντρώνεται στην απλότητα ανάπτυξης του ίδιου του συστήματος, αλλά έχει ως επίκεντρο τις ανάγκες, επιθυμίες και περιορισμούς του χρήστη.

Η Ομάδα

Χάρης Λαουλάκος
Senior Software Engineer/ Functional Programmer

Senior Software Engineer/ Functional Programmer με μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία και εκπαίδευση , καθώς και εμπειρία σε organizational development, και τομείς όπως people management, recruitment, organizational learning, technical content writing, knowledge sharing, code standardization, κτλ.

Χάρης Λαουλάκος
Senior Software Engineer/ Functional Programmer
Μελίτα Λαζαράτου
Product Management/Sales-Customer Relations

Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τουρισμό ως ξεναγός σε περιοχές φυσικού ενδιαφέροντος, και έχει εμπειρία στη διοργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προώθησης βιώσιμων μορφών τουρισμού. Σπούδασε Ψυχολογία και συνεχίζει την εκπαίδευσή της σε Organizational psychology, Startup Methodology, Product Ownership, Digital Marketing.

Μελίτα Λαζαράτου
Product Management/Sales-Customer Relations

Στείλτε μας email

info@simplybook.com

Καλέστε μας

+30 21 12 340139