Τι ακριβώς κάνει η kleesto;

H kleesto είναι ένα λογισμικό διαχείρισης κρατήσεων για παρόχους τουριστικών δραστηριοτήτων, το οποίο συμβάλλει στην βελτιστοποίηση των καθημερινών διαδικασιών τους και της αύξησης του τζίρου τους.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Η kleesto, ως επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τουρισμό, αναβαθμίζει τις ψηφιακές υποδομές σε τουριστικούς προορισμούς και κάνει εύκολα προσβάσιμες τις διαθέσιμες δραστηριότητες και εμπειρίες που μπορεί να ζήσει ένας ταξιδιώτης. Διευκολύνει τις τοπικές επιχειρήσεις που προσφέρουν ταξιδιωτικές εμπειρίες να διανέμουν ηλεκτρονικά τις υπηρεσίες τους μέσω των συνεργατών τους – ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων – ή άμεσα μέσω της ιστοσελίδας τους. Μέσω της Kleesto οι επιχειρήσεις, πλέον, μπορούν να διαχειριστούν εύκολα και γρήγορα τις κρατήσεις τους, να οργανώσουν τον εξοπλισμό, το προσωπικό και τη διαθεσιμότητά τους. Ταυτόχρονα, διαχειρίζονται τα αιτήματα των πελατών τους και αυτοματοποιούν τις καθημερινές διαδικασίες, όπως είναι η έκδοση εγγράφων και η εκτέλεση πληρωμών στους προμηθευτές και στα κανάλια διανομής τους.  

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Η kleesto επικεντρώνεται σε επιχειρήσεις που παρέχουν ιδιωτικές μεταφορές, τουριστικές δραστηριότητες και εμπειρίες, βοηθώντας τες να βελτιστοποιήσουν τις καθημερινές τους διαδικασίες. Το πρόβλημα που εντοπίζεται, επικεντρώνεται στην ανάγκη τους να ακολουθήσουν την ψηφιακή ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου και να καταφέρουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε μεγάλη κλίμακα, συνδεόμενες με ταχαίως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Επιπλέον, υπάρχει ανάγκη συνδυαστικής διάθεσης των υπηρεσιών τους με τη διαμονή και τη μεταφορά των ταξιδιωτών. Σημαντική είναι εξ’ισου και η ανάγκη διεύρυνσης του δικτύου συνεργατών τους για τη δημιουργία και προσφορά νέων μοναδικών υπηρεσιών μέσα από συνέργειες. Παρατηρούμε, ακόμα, μια κίνηση των μεγάλων παικτών της αγοράς, όπως το TripAdvisor, η Booking και το AirBnB να στρέφουν την προσοχή τους στις τουριστικές δραστηριότητες για να εξυπηρετήσουν τη νέα τάση των ταξιδιωτών. Το κύριο πρόβλημα, λοιπόν, είναι ότι οι πάροχοι δραστηριοτήτων δυσκολεύονται να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα για την ανάπτυξη της εταιρείας τους, καθώς οι διαδικασίες που ακολουθούν δεν είναι οργανωμένες, ούτε χρονικά αποδοτικές.

Ποια είναι η πρόταση της kleesto;

Η kleesto απευθύνεται στις ανάγκες της αγοράς μέσω μιας πλατφόρμας ειδικά φτιαγμένης για διανομή και διαχείριση τουριστικών δραστηριοτήτων και εμπειριών. Παρέχοντας ήδη ολοκληρωμένες web και mobile λύσεις για την οργάνωση, διανομή και λειτουργία των επιχειρήσεων, προσθέτουμε στο πακέτο παροχών και λύσεις βελτιστοποίησης όλων των παραπάνω. Ψηφιοποιούμε όλες τις καθημερινές διαδικασίες για τη διαχείριση εξοπλισμού, οχημάτων, προσωπικού και δίνουμε την δυνατότητα στους πελάτες μας να διασυνδεθούν απευθείας με νέα κανάλια διανομής (OTAs, Ξενοδοχεία, κ.ά.) και προμηθευτές. Επιπλέον, εισάγουμε τεχνολογίες αιχμής για τη δυναμική τιμολόγηση, τη βελτιστοποίηση απόδοσης, τη λογιστική διαχείριση, τη δυναμική δημιουργία πακέτων, αλλά και την αυτόματη διαχείριση πόρων και διαθεσιμοτήτων βάσει επισκεψιμότητας, εποχικότητας και επίδοσης της επιχείρησης.

Η Ομάδα

Γιώργος Πιλπιλίδης
CEO

Ο Γιώργος είναι υπεύθυνος για τον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας, τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ της kleesto. To 2016 ίδρυσε το hopwave, ένα διαδικτυακό marketplace για ημερήσιες κρουαζιέρες στην Ελλάδα.

Γιώργος Πιλπιλίδης
CEO
Μανώλης Αδαμόπουλος
COO

Ο Μανώλης ήταν πάντα περίεργος για το πώς λειτουργούν τα πράγματα· από τα lego μέχρι τα scripts. Είναι ενεργός στο οικοσύστημα της καινοτομίας στην Ελλάδα από το 2016, με τα δύο προηγούμενα εγχειρήματά του να είναι το Medler και η ChainProof.ai. Από το 2018 είναι συνιδρυτής της kleesto, υπεύθυνος για τα operations της εταιρείας.

Μανώλης Αδαμόπουλος
COO
Γιώργος Σωτηρλής
CTO

Ο Γιώργος Σωτηρλής ξεκίνησε την καριέρα του ως Μηχανικός Λογισμικού με σπουδές στο τμήμα των Μηχανικών Υπολογιστών & Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σήμερα, είναι ο εκτελεστικός τεχνικός της kleesto, και είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση της τεχνικής ομάδας, την στρατηγική και την ανάπτυξη τεχνικών λύσεων, προκειμένου να συμβαδίζουν με τους στόχους της επιχείρησης.

Γιώργος Σωτηρλής
CTO

Email us

hello@kleesto.com

Call us now

+30 694 5407733