Τι ακριβώς κάνει το Events in Greece;

Το Events in Greece είναι μία πρωτοποριακή υπηρεσία που προσαρμόζεται στο κάθε ξενοδοχείο για να καλωσορίσει και να ενημερώσει τους πελάτες του, με χρήσιμες πληροφορίες πριν και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Το Events in Greece παρέχει λεπτομερή και έγκαιρη πληροφόρηση στους πελάτες των ξενοδοχείων, για εκδηλώσεις, τα προγράμματα των μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, για αλλαγές της τελευταίας στιγμής και απεργίες, αποστάσεις από το ξενοδοχείο που διαμένουν, οδηγίες για να πάνε στα σημεία ενδιαφέροντος, καθώς και άλλες πληροφορίες απαραίτητες πριν και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία αναζητά εναγωνίως να βελτιώσει την εμπειρία των τουριστών. Ο ΕΟΤ προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της χώρας από «ήλιο, παραλίες και μνημεία» σε μια βαθύτερη εμπειρία για τους επισκέπτες. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις τουριστών, αντιμετωπίζουν πρόβλημα από την έλλειψη πληροφοριών για το τι μπορούν να κάνουν κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα. Το ίδιο δηλώνει και μεγάλη μερίδα ξενοδόχων. Και όλα αυτά όταν υπάρχει πληθώρα εκδηλώσεων, φεστιβάλ και γιορτών, που μπορούν να κάνουν την παραμονή τους πραγματικά αξέχαστη.

Ποια είναι η πρόταση του Events in Greece;

Τα ξενοδοχεία μπορούν πλέον να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα εξατομικευμένο website όπου μπορούν να βλέπουν όλες τις τουριστικού ενδιαφέροντος εκδηλώσεις, με τις αποστάσεις τους από το ξενοδοχείο, λίστα των κοντινότερων εκδηλώσεων, ωράρια μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ακριβείς οδηγίες για το πώς θα πάνε σε όλα αυτά από το ξενοδοχείο και ενημέρωση για τυχόν απεργίες και σημαντικά προβλήματα στους δρόμους. Στην περίπτωση που οι πελάτες τους θέλουν να ενημερωθούν για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις, μπορούν εύκολα να το κάνουν καταχωρώντας το email τους. Επιπλέον, αν οι ξενοδόχοι θέλουν να προβάλλουν εκδηλώσεις που οι ίδιοι διοργανώνουν, μπορούν να τις καταχωρούν μέσα από ειδική φόρμα.

Το website μας

eventsingreece.gr

Στείλτε μας email

dimitris@eventsingreece.gr

Καλέστε μας

+30 6980647756

Η Ομάδα

Events in Greece
Δημήτρης Παπακωνσταντίνου
General Manager

Ο Δημήτρης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, με ΜΒΑ στο HEC School of Management στο Παρίσι. Έχει πολύχρονη εργασιακή εμπειρία στο consulting και σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας και είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του Αrt&Life καθώς και σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα digital marketing.

Δημήτρης Παπακωνσταντίνου
General Manager
Events in Greece
Δήμητρα Νερατζή
Content Officer

Η Δήμητρα έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, του Πανεπιστημίου Πειραιά, έχει πολύπλευρη εργασιακή εμπειρία, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στο Αrt&Life με αντικείμενα όπως το περιεχόμενο, τη στατιστική παρακολούθηση, τα social media, θέματα HR και άλλα.

Δήμητρα Νερατζή
Content Officer