Τι ακριβώς κάνει το Alios Tours;

Το Alios Tours είναι μια πλάτφόρμα που βοηθάει τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν και να γευτούν τη γαστρονομική κουλτούρα της Ελλάδας μέσα από μοναδικές γαστρονομικές δραστηριότητες.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Το Alios Tours είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες και δραστηριότητες στην Ελλάδα. Δημιουργούμε γαστρονομικές εκδρομές σε μοναδικές τοποθεσίες, απομακρυσμένα μέρη και επιλέγουμε τις καλύτερες γαστρονομικές εμπειρίες σε δημοφιλείς προορισμούς.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Οι ταξιδιωτικές εμπειρίες είναι η νέα μεγάλη τάση και υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες που προσφέρουν εκδρομές για όλες τις ανάγκες. Αυτό κάνει την αναζήτηση δύσκολη, χρονοβόρα και οι επιλογές είναι αρκετά τουριστικές. Το Alios Tours επικεντρώνεται στη γαστρονομία της Ελλάδας. Θέλουμε να δείξουμε στους ταξιδιώτες την αυθεντική πλευρά της Ελλάδας. Στόχος μας είναι να κάνουμε το φαγητό την πρώτη επιλογή για να επισκεφτεί κάποιος τη χώρα μας.

Ποια είναι η πρόταση του Alios Tours;

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε και να προωθήσουμε την Ελληνική γαστρονομία και να δημιουργήσουμε μια κοινότητα ταξιδιωτών που θέλουν να ανακλύψουν την Ελλάδα μέσα από τα τοπικά προϊόντα και τις συνταγές της. Η ιστοσελίδα μας προσφέρει ελκυστικές δραστηριότητες με όλη την πληροφόρηση κι ένα εύκολο σύστημα κρατήσεων που διευκολύνει τους ταξιδιώτες αλλά και B2B συνεργάτες να βρουν τις γαστρονομικές εκδρομές που τους ταιριάζουν.

Το website μας

aliostours.com

Στείλτε μας email

sales@aliostours.com

Καλέστε μας

+30 2271301794

Η Ομάδα

Alios Tours
Δανάη Κουκουλομμάτη
Managing Director

Η Δανάη έχει ζήσει και δουλέψει σε Ελλάδα, Βέλγιο, Πορτογαλία και Σιγκαπούρη ενώ έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 45 χώρες συμμετέχοντας σε μαθήματα μαγειρικής.. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ναυτιλιακών σπουδών (Πα.Πει) και του Ινστιτούτου Ναυλομεσιτών. Έχει πολυετή εμπειρία στη στρατηγική, το μάρκετινγκ και την οργάνωση εκδηλώσεων που την απέκτησε χάρη στην προϋπηρεσία της σε ναυτιλιακές εταιρίες και ΜΚΟ.

Δανάη Κουκουλομμάτη
Managing Director
Alios Tours
Στέλιος Χουλάκης
Operations Director

Ο Στέλιος έχει ζήσει και δουλέψει σε Ελλάδα, Σουηδία, Μογγολία και Ταϋλάνδη ενώ έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 30 χώρες και έχει διανύσει περισσότερα από 20,000 ναυτικά μίλα με ιστιοπλοϊκό. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης (Ο.Π.Α) και του Ινστιτούτου Ναυλομεσιτών. Έχει πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις και το yachting.

Στέλιος Χουλάκης
Operations Director