52η Γεν. Συνέλευση ΕΞΑΑΑ | Ήμασταν εκεί με όλες τις ομάδες μας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 52η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στην Αθήνα, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022.

Ο επιταχυντής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και οι 3 νικητές του 4ου κύκλου Vivestia, Kleesto και Unlimited Adrenaline είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, καθώς και προϊόντα/υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας που υπόσχονται καλύτερη διαχείριση ξενοδοχείων και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών τους.

Αρχικά, στη σκηνή της Ετήσιας Συνέλευσης ανέβηκε ο Πρόεδρος του ΞΕΕ και της HOTREC, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, απευθύνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Διευθύντρια του επιταχυντή, κα. Κατερίνα Σαριδάκη, η οποία παρουσίασε τις δράσεις και τις επιτυχίες του Capsuleκαι σύστησε στο κοινό τις 3 νικήτριες startup του.

Στο φουαγιέ του συνεδριακού χώρου έδωσαν, επίσης, το παρόν οι ομάδες του 5ου κύκλου Προγράμματος Επιτάχυνσης αλλά και διακεκριμένες ομάδες παλαιότερων κύκλων όπως οι Campsaround, EV Loader και Hotellisense, οι οποίες ήρθαν σε επαφή με ξενοδόχους, παρουσίασαν μέσα από b2b συναντήσεις τι ακριβώς κάνουν και έλαβαν σχετικό feedback.

Comments are closed.