Παρουσίαση Επιταχυντή

Παρουσίαση Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων Τουρισμού

Με μεγάλη χαρά ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Βασιλικός και τα μέλη του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, προσκάλεσαν εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου, επενδυτές, μέλη του startup οικοσυστήματος αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος και των δράσεων του νέου επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας στο χώρο του τουρισμού.

Στην εκδήλωση είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να μας τιμήσει με την παρουσία του ως κεντρικός ομιλητής ο κος Itai Green, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, της Innovate-Israel και Ιδρυτής του Israel Travel Tech Startups Community (ITTS).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στις 15.30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς (αίθουσα Silk Room).

Ακολούθησε ελαφρύ γεύμα, στη διάρκεια του οποίου όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την καινοτόμα πρωτοβουλία για τον ελληνικό τουρισμό.

Αλέξανδρος Βασιλικός: ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε., με την εναρκτήρια ομιλία του στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσε το στίγμα της νέας προσπάθειας, ενώ επεσήμανε και το ‘restart’ που είναι αναγκαίο για την «επόμενη μέρα» στη χώρα αλλά και τον κλάδο, ειδικότερα.

Κατερίνα Σαριδάκη: η Διευθύντρια του νέου επιταχυντή παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το πρόγραμμα και τους στρατηγικούς πυλώνες της πρωτοβουλίας.

Itai Green: ο Iδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Innovate-Israel, όπως επίσης και του Israel Travel Tech Startups Community (ITTS), μοιράστηκε μαζί μας τη βαθιά γνώση και εμπειρία του σχετικά με νεοφυείς επιχειρήσεις στον τουριστικό κλάδο.

Δελτίο Τύπου

CapsuleT: o πρώτος Τravel & Ηospitality Eπιταχυντής Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα από το Ξ.Ε.Ε.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτάχυνση της Καινοτομίας στον Τουρισμό  αναλαμβάνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος μέσω της ίδρυσης του CapsuleT, του επιταχυντή Τουρισμού και Φιλοξενίας.

Στην κατεύθυνση αυτή, το Ξ.Ε.Ε. λάνσαρε επίσημα την Τετάρτη 10 Απριλίου, σε ειδική εκδήλωση στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, τον πρώτο ελληνικό επιταχυντή (accelerator) αποκλειστικά για τον τουρισμό, προκειμένου να συνδεθούν οι νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνολογίας στον τουριστικό τομέα με τους ηγέτες του κλάδου και τους επενδυτές.

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου εδώ.

Comments are closed.