Οι μέντορες & κριτές του CapsuleT σού δίνουν τις πρώτες πολύτιμες συμβουλές τους

… Λίγο πριν κάνεις αίτηση στον 5ο κύκλο! Μπες τώρα στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης του επιταχυντή Ξ.Ε.Ε. και λάβε καθοδήγηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες του τουρισμού.

Και ενώ γνωρίζουμε ότι ο μαθηματικός Theodore Von Karman έλεγε πως: «Η τεχνολογία μετατρέπει τη γνώση της επιστήμης σε πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ», η ομάδα του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator έρχεται να συμπληρώσει ότι: «Κάθε επιχειρηματικό – ευοίωνο – μέλλον επιτυγχάνεται μαζί με τη βοήθεια, την ανιδιοτελή στήριξη και τον πολύτιμο χρόνο των ανθρώπων μας». Για τον CapsuleT – τον μοναδικό ελληνικό επιταχυντή που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε startups τουρισμού – τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης & Καθοδήγησης, οι μέντορες, οι κριτές και οι στενοί συνεργάτες του Προγράμματος Επιτάχυνσης αποτελούν τους οδηγούς για όλες εκείνες τις τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις τουρισμού που εντάσσονται σε κάθε κύκλο επιτάχυνσης, φέρνοντας μαζί τους όνειρα, λύσεις προηγμένης τεχνολογίας για τον κλάδο και μεγάλη διάθεση για εξέλιξη.

Αυτοί οι ξεχωριστοί άνθρωποι σού δίνουν σήμερα τις – πρώτες – πολύτιμες συμβουλές τους, λίγο πριν δηλώσεις κι εσύ συμμετοχή στον 5ο κύκλο.

Alexandros Vassilikos
Αλέξανδρος Βασιλικός, Μέλος Επιτροπής Αξιολόγησης & Καθοδήγησης | Πρόεδρος Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

«Όπως αποδεικνύει και η αναγγελία του 5ου κύκλου Επιτάχυνσης, οι μέχρι σήμερα επιτυχίες γίνονται σκαλοπάτια για να ανέβουμε ακόμη ψηλότερα. Να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το οικοσύστημα των startup επιχειρήσεων στον τουρισμό. Να εξασφαλίσουμε πόρους, δυνατότητες και ευκαιρίες για νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες. Σταθερός μας στόχος είναι η τεχνολογική αναβάθμιση του ξενοδοχειακού κλάδου, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός όλο και πιο ψηφιοποιημένου παγκόσμιου  περιβάλλοντος. Τα λαμπρά μυαλά υπάρχουν. Είναι καιρός να αντιστρέψουμε το brain drain και να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Λίζα Κατσουράκη
Λίζα Κατσουράκη, Μέντορας | Head of Corporate Development – Etraveli Group

«Να είστε έτοιμοι γι’ αυτή τη διαδρομή. Μάθετε πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε/αξιοποιήσετε καλύτερα τους μέντορες σας και φροντίστε να τους κινείτε διαρκώς το ενδιαφέρον. Η αξία που θα λάβετε θα είναι ευθέως ανάλογη με τον τρόπο που θα τους κινητοποιήσετε».

Βασιλική Μαυροκέφαλου
Βασιλική Μαυροκέφαλου, Κριτής | Director Market Management – Expedia Group

«Αν μπορείτε να εξηγήσετε σε ένα – δύο λεπτά την υπηρεσία ή το προϊόν που προσφέρετε, αλλά και ποια είναι η προστιθέμενη αξία του για τον δυνητικό σας πελάτη τότε αυξάνετε πολύ την πιθανότητα να επιτύχετε».

Ευγένιος Βασιλικός
Ευγένιος Βασιλικός, Μέντορας | Chief Operational Officer – Airotel Group of Hotels

«Να μιλάτε, να ακούτε και να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται από τους μέντορες και από όλες τις προσπάθειες της ομάδας του CapsuleT

Αλέξης Κομσέλης
Αλέξης Κομσέλης, Μέντορας | Director, AHEAD – Alba Hub for Entrepreneurship and Development

«Γνωρίστε, ρωτήστε, δοκιμάστε».

Dimitris Serifis
Δημήτρης Σερίφης, Μέλος Κριτικής Επιτροπής & Μέντορας | CEONelios

«Κάντε 100% focus στη δημιουργία ουσιαστικής υπεραξίας για τους πελάτες σας. Λύστε με τις υπηρεσίες σας πραγματικά προβλήματα του κλάδου και μόνο τότε θα έχετε αποκτήσει σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον».

Όσο για την Διευθύντρια του επιταχυντή, κα. Κατερίνα Σαριδάκη;

«Από εμάς και τους συνεργάτες μας έχετε να περιμένετε σημαντική βοήθεια μέσω δράσεων, εξειδικευμένων εργαστηρίων, συναντήσεων συμβουλευτικής καθοδήγησης με ειδικούς που έχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου, παρουσιάσεων, επισκέψεων σε ηγετικά travel agencies και ξενοδοχεία, παρουσία σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και άλλων special networking events. Το κυριότερο, όμως, σε εμάς θα βρείτε την «επιχειρηματική οικογένεια» που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε εντός της τουριστικής αγοράς, όπου ο ένας στηρίζει τον άλλον και χτίζονται συνέργειες είτε σε επίπεδο δημιουργίας νέων υπηρεσιών ή και συμπράξεις σε επίπεδο προσέγγισης νέων πελατών».

Υποβολή αιτήσεων στον 5ο κύκλο Προγράμματος Επιτάχυνσης έως 23 Ιουνίου 2022!

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τον 5ο κύκλο του CapsuleT ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022.

Μάθετε τα κριτήρια συμμετοχής, τα χρηματικά έπαθλα που μπορείς να διεκδικήσεις και τη δομή του προγράμματος αναλυτικά εδώ: à https://www.capsuletaccelerator.gr/el/accelerator/

Κάνε την αίτηση σου εύκολα εδώ: à https://www.eventora.com/en/Events/CapsuleTApplicationForm5thCycle

Comments are closed.