Τι ακριβώς κάνει η Upiria;

H Upiria μηδενίζει τις αποστάσεις μεταξύ παρόχων τουριστικών δραστηριοτήτων και των «εραστών» των ταξιδιών.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Η Upiria συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού με το πάθος για ταξίδια και τεχνολογία. Η καινοτόμα εφαρμογή έχει ως επίκεντρο τις τουριστικές δραστηριότητες και ως στόχο να μηδενίζει τις «αποστάσεις» μεταξύ των επαγγελματιών και των «εραστών» των ταξιδιών. Η Upiria προσφέρει στους παρόχους τουριστικών δραστηριοτήτων ένα εργαλείο να προωθούν τις υπηρεσίες τους, να συνάπτουν σχέσεις συνεργασίας με άλλες εταιρείες του κλάδου αλλά και να επικοινωνούν με υπάρχοντες και δυνητικούς πελάτες. Η Upiria δημιουργεί μια κοινότητα όπου πάροχοι τουριστικών δραστηριοτήτων, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και ξεναγοί συνεργάζονται μεταξύ τους προσφέροντας μοναδικές και αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Αν και η ψηφιακή επανάσταση στον τουρισμό ξεκίνησε περίπου το 2010, ο κλάδος δεν έχει αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που έχουν να προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Ειδικότερα στο κομμάτι των τουριστικών δραστηριοτήτων, οι πάροχοι συνεχίζουν να δυσκολεύονται με την διαχείριση των πελατών, προώθηση τουριστικών πακέτων ή και εύρεση συνεργατών. Είναι πλέον φανερό ότι οι επαγγελματίες του κλάδου χρειάζονται μια επαγγελματική εργαλειοθήκη που θα τους δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Από την άλλη πλευρά, οι απαιτήσεις των καταναλωτών έχουν αυξηθεί και θεωρούν δεδομένο ότι οι πάροχοι θα προσφέρουν ψηφιακές υπηρεσίες κάτι που ενισχύει τη ανάγκη των παρόχων να αξιοποιήσουν την εφαρμογή της Upiria.

Ποια είναι η πρόταση της Upiria;

Το προϊόν μας είναι μία εφαρμογή που απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού, συγκεκριμένα στους παρόχους τουριστικών δραστηριοτήτων, δίνοντας τους την δυνατότητα να προωθούν τα προϊόντα τους , να συνομιλούν (mobile chat) με πιθανούς πελάτες, να έχουν πρόσβαση στο ιστορικό επικοινωνίας τους, να πραγματοποιούν καμπάνιες μάρκετινγκ και να λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες από την αγορά.

Οι επαγγελματίες τουρισμού μπορούν πολύ απλά να κάνουν εγγραφή στην εφαρμογή, να προωθούν τα προϊόντα τους και να δημιουργήσουν ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες τους. Μόλις προστεθούν τα πακέτα τους, είναι άμεσα διαθέσιμα στην ψηφιακή αγορά (digital marketplace) απ’ όπου οι τελικοί καταναλωτές μπορούν να κάνουν κράτηση με το πάτημα ενός κουμπιού.

H πλατφόρμα μας συνδυάζει τα δυνατά σημεία και τις τάσεις της ψηφιακής αγοράς (digital marketplace) με τις καινοτόμες δυνατότητες μιας επαγγελματικής εφαρμογής (business application). Η εφαρμογή μας είναι προσβάσιμη από φορητές συσκευές, προσφέροντας ευχάριστη διεπαφή χρήστη και όλα αυτά με επίκεντρο τον επαγγελματία.

Η Ομάδα

Παύλος Βασιλειάδης
CEO and Co-Founder

Αποφοίτησα από το τμήμα Οικονομικών του Αριστοτελείου και μετέπειτα συνέχισα τις σπουδές μου στο Manchester Metropolitan University όπου μου απονέμει η πρώτη θέση στο μεταπτυχιακό MSc in Project Management. Τα τελευταία οκτώ χρόνια προσφέρω υπηρεσίες ως σύμβουλός επιχειρήσεων στον κλάδο του ΤΠΕ στο Λονδίνο.

Παύλος Βασιλειάδης
CEO and Co-Founder
Παύλος Πασχαλίδης
CTO and Co-Founder

Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τίτλο MSc in Software Engineering for Internet and Mobile Applications και προπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ΤΕΙ Σερρών του τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Το τελευταίο χρόνο εργάζομαι στην i-magic ως Senior Software Engineer αναλαμβάνοντας έργα διαχείρισης συλλόγων που χρησιμοποιούν οι δήμοι Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης από την αρχική σχεδίαση ως την υλοποίηση του έργου.

Παύλος Πασχαλίδης
CTO and Co-Founder

Στείλτε μας email

admin@upiria.com

Καλέστε μας

+30 697 214 1292