Τι ακριβώς κάνει η Travelr;

To Travelr είναι μια travel & fintech εταιρεία με έδρα την Αθήνα η οποία έχει σχεδιάσει μια καινοτόμα cloud-based Saas πλατφόρμα ολιστικής διαχείρισης επαγγελματικών και εταιρικών ταξιδιών.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Σε μία ψηφιακή εποχή που η ταξιδιωτική πληροφορία είναι διασκορπισμένη. Οι εταιρείες δεν έχουν κανένα έλεγχο του ταξιδιωτικού κόστους κάνοντας κρατήσεις από παραδοσιακά ταξιδιωτικά γραφεία με απαρχαιωμένες διαδικασίες και υπέρογκες χρεώσεις αλλά και πληθώρα online πηγών (ΟΤΑ) που δεν είναι καταρχήν σχεδιασμένες για εταιρικούς χρήστες!

Το Travelr ομαλοποιεί τη διαδικασία travel procurement για όλους τους εμπλεκόμενους stakeholders και εξομαλύνει τις επιχειρησιακές διαδικασίες. Παρέχουμε στην εταιρεία μία ολοκληρωμένη εμπειρία travel management που ικανοποιεί όλα τα επίπεδα συμφερόντων της εταιρείας.

Ποιο είναι το κενό που καλύπτετε στην αγορά;

Oι επιχειρήσεις που κάνουν εσωτερικά τη διαχείριση ταξιδιών ή συνεργάζονται με γραφεία ταξιδίων δυστυχώς πληρώνουν παραπάνω σε κρυφές χρεώσεις και δαπανούν περισσότερο χρόνο ψάχνοντας σε πολλές διαφορετικές πηγές την καλύτερη τιμή ή υπηρεσία έχοντας μια χειροκίνητη τήρηση και συμμόρφωση με το εταιρικό travel policy. Επίσης επωμίζονται το άγχος να έχουν τα διαθέσιμα έγγραφα κατά την οργάνωση αλλά και τα απαραίτητα voucher για το ταξίδι.

Ως εκ τούτου, όχι μόνο δεν επιτυγχάνεται η εύρεση της καλύτερης προσφοράς αλλά δημιουργείται και λογιστικό πρόβλημα με τη συγκέντρωση των τιμολογίων από διαφορετικούς προμηθευτές και τη συνολική διαδικασία να γίνεται εφιάλτης. Συνεπώς δεν έχουν έλεγχο του ταξιδιωτικού κόστους ούτε σαν μεταβλητή δαπάνη που συμμετέχει στην επίτευξη των στόχων τους αλλά και ούτε στις περιπτώσεις που αυτή ενέχει θέση operational δαπάνης, δηλαδή για τη λειτουργία της επιχείρησης αυτής καθεαυτής (όπως για παράδειγμα τα πληρώματα των ναυτιλιακών εταιρειών ή τη μετακίνηση πωλητών).

Έτσι δεν μπορούν να προβλέψουν και να διαχειριστούν το budget και βγαίνουν εκτός προϋπολογισμού που γίνεται αντιληπτό μόνο απολογιστικά!

Ποια είναι η πρόταση της Travelr;

To Travelr επιτρέπει στα διαφορετικά εταιρικά τμήματα (εταιρικούς ταξιδιώτες, travel managers, διοίκηση) να διαχειριστούν τα εταιρικά τους ταξίδια σε ένα κοινό περιβάλλον. Συλλέγουμε τιμές από πολλές πηγές της παγκόσμιας ταξιδιωτικής αγοράς, ενοποιώντας χιλιάδες επιλογές πτήσεων, καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών ενώ επεκτείνεται και σε άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες προσφέροντας το πιο εύκολο business travel service στην αγορά.

Το Travelr είναι source agnostic, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε δημιουργήσει απευθείας προσβάσεις με τρίτα συστήματα προμηθευτών και αλγόριθμους σάρωσης για να ανακαλύπτουμε τις φθηνότερες και διαθέσιμες ταξιδιωτικές επιλογές εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Μεγάλων Δεδομένων. Τα στοιχεία των ταξιδιωτών όπως ονόματα, ημερομηνίες γέννησης και στοιχεία διαβατηρίων αποθηκεύονται για εύκολη διαχείριση.

Το σύστημά μας δεν έχει ανακατευθύνσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν τις κρατήσεις τους εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, να διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους (τροποποιήσεις, τιμολόγια) σε μια πλατφόρμα και τελικά να εξοικονομούν χρόνο διαχείρισης έως και 85% και ετήσιο ταξιδιωτικό προϋπολογισμό έως και 25%.

Η Ομάδα

Γιάννης Ντιναπόγιας
Founder & CEO

Ο Γιάννης Ντιναπόγιας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Σικάγο με πτυχίο Οικονομικών Επιστημών. Έχει επίσης σπουδάσει χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Ως οικονομολόγος, ξεκίνησε την καριέρα του στα τραπεζικά στις ΗΠΑ και το 2013 μετά τη θητεία του στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις, ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον τουρισμό. Η επαγγελματική του εμπειρία πάνω από μια δεκαετία στον τουρισμό σφυρηλάτησαν το έμφυτο πάθος του για τον τουρισμό.

Γιάννης Ντιναπόγιας
Founder & CEO
Βαγγέλης Αντιόπουλος
Engineering Lead

Ο Βαγγέλης Αντιόπουλος είναι πτυχιούχος Πληροφορικής και Μηχανικών Υπολογιστών, εξειδικεύεται στην full-stack ανάπτυξη λογισμικού με εμπειρία άνω των 10 ετών και ιδιαίτερη έμφαση στο backend. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες στον τραπεζικό τομέα, τις τηλεπικοινωνίες και τις μηχανές αναζήτησης. Στον τρέχοντα ρόλο του ως CTO, τα καθήκοντά του περιλαμβάνουν την επίβλεψη της ανάπτυξης λογισμικού και της υποδομής συστημάτων.

Βαγγέλης Αντιόπουλος
Engineering Lead

Στείλτε μας email

contact@travelr.gr

Καλέστε μας

+30 210 251 2222