Τι ακριβώς κάνει η TicketSeller;

Η TicketSeller είναι ένα host travel agency στην Ελλάδα που δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους να κερδίζουν όσο εισόδημα επιθυμούν, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας ταξίδια με την καινοτόμα υπηρεσία του Ανεξάρτητου Ταξιδιωτικού Πράκτορα.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Η TicketSeller είναι ένα host travel agency στην Ελλάδα που με την υπηρεσία του Ανεξάρτητου Ταξιδιωτικού Πράκτορα δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που τους αρέσει να σχεδιάζουν και να οργανώνουν ταξίδια να κερδίζουν εισόδημα από όπου κι αν βρίσκονται ή/και να δώσουν έξτρα αξία στους πελάτες και συνεργάτες τους, εμπλουτίζοντας παράλληλα τις υπηρεσίες που ήδη έχουν, π.χ. event organizers, wedding planners και ξενοδοχεία. Έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα δίκτυο Ανεξάρτητων Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, επωφελούμαστε από τον περιορισμένο ανταγωνισμό με αρχικό στόχο την πώληση εξατομικευμένων ταξιδιωτικών προϊόντων και υπηρεσιών τόσο στην εγχώρια όσο και στην ξένη αγορά. Με την επιλογή ανάμεσα σε 4 διαφορετικά πακέτα τούς προσφέρουμε τα εργαλεία, την εκπαίδευση και το support που χρειάζονται ώστε να οργανώνουν ταξίδια χωρίς το κόστος και το χρόνο που θα απαιτούσε, εάν ίδρυαν το δικό τους τουριστικό γραφείο.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Τα προβλήματα τα οποία επιδιώκουμε να λύσουμε είναι η ανάγκη για νέες ανεξάρτητες ευκαιρίες εργασίας στην ψηφιακή εποχή και η ανάγκη προσωποποιημένης εξυπηρέτησης στον τουρισμό σε niche αγορές.

Ποια είναι η πρόταση της TicketSeller;

Η λύση που προσφέρουμε με την υπηρεσία του Ανεξάρτητου Ταξιδιωτικού Πράκτορα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο πελάτης/χρήστης για να ξεκινήσει επιτυχώς την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον τουρισμό με διαδικτυακή και δια σώζης υποστήριξη μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων στα εργαλεία της πλατφόρμας μας, καθώς και στις τεχνικές πωλήσεων και ψηφιακού μάρκετινγκ. Με την απόκτηση ενός από τα 4 πακέτα συνδρομών που προσφέρουμε, ο Ανεξάρτητος Ταξιδιωτικός Πράκτορας αποκτά πρόσβαση στη B2B πλατφόρμα, η οποία έχει πρόσβαση σε net τιμές και εργαλεία για να ξεκινήσει να κερδίζει νόμιμο εισόδημα ορίζοντας τη δική του προμήθεια πωλήσεων στα ταξιδιωτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε μια niche αγορά της επιλογής του/της.

Η Ομάδα

Γιάννης Μηλάτος
Co-founder & CEO

Ο Γιάννης Μηλάτος είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι επαγγελματίας μάρκετινγκ με πάνω απο 12 χρόνια εμπειρίας για την ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων και πρακτικών λύσεων μάρκετινγκ που επιτυγχάνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στην επαγγελματική του καριέρα έχει καταφέρει να αναδείξει τις εταιρείες που είχε εργαστεί στο παρελθόν σε διαγωνισμούς όπου έχουν κερδίσει βραβεία σε διάφορους τομείς.

Γιάννης Μηλάτος
Co-founder & CEO
Έλενα Γιώτη
Co-founder & CFO

Η Έλενα Γιώτη είναι κάτοχος πτυχίου σε Business Studies, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση και πιστοποιητικό στο UX Design. Έχει αποκτήσει μια θεωρητική και πρακτική εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης ομάδων, της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και του ψηφιακού μάρκετινγκ, και τέλος, εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και εφαρμογών με βάση την εμπειρία του χρήστη. Έχει αυξημένη ικανότητα να πραγματοποιεί δημιουργικές αναλύσεις και να σχεδιάζει βέλτιστες λύσεις για πολύπλευρες καμπάνιες.

Έλενα Γιώτη
Co-founder & CFO

Στείλτε μας email

info@ticketseller.gr

Καλέστε μας

+ 30 211 1138 928