Grekaddict

Τι κάνει η Grekaddict.com;

Η Grekaddict.com είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα κρατήσεων ταξιδιωτικών εμπειριών. Αυτό που την καθιστά μοναδική είναι αφενός η αυστηρή διαλογή των καλύτερων εμπειριών σε όλη την Ελλάδα, και αφετέρου, ο εύκολος και γρήγορος τρόπος με τον οποίο συνδέει τις εμπειρίες με νέα κανάλια πωλήσεων.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Η Grekaddict.com αποτελεί μία πλατφόρμα κρατήσεων τουριστικών εμπειριών. Εξειδικεύεται στην αυστηρή διαλογή των καλύτερων εκδρομών και δραστηριοτήτων σε όλη την Ελλάδα, στη δημιουργία υψηλής ποιότητας προωθητικού υλικού γι’ αυτά και στο διαμοιρασμό τους στην τουριστική αγορά μέσω τεχνολογικών λύσεων.  Ξενοδοχεία και εταιρίες που διαχειρίζονται τουριστικά καταλύματα, τουριστικοί πράκτορες, διοργανωτές εταιρικών ταξιδιών και εκδηλώσεων, όπως επίσης και ταξιδιωτικοί συντάκτες μπορούν τώρα εύκολα και γρήγορα να πουλούν και αυτοί online τουριστικές εμπειρίες. Με άλλα λόγια, βοηθάμε τους βασικούς παίκτες του τουρισμού να αναβαθμίσουν και να εμπλουτίσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, να αυξήσουν την ικανοποίηση των πελατών τους και να ανοίξουν νέα κανάλια εσόδων.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Η Grekaddict.com στοχεύει σε μία 360ᵒ προσέγγιση στο προϊόν των τουριστικών εμπειριών, παρέχοντας λύσεις πολλαπλών διαστάσεων. Η αναζήτηση για τουριστικές εμπειρίες στο ίντερνετ μπορεί να είναι μια αρκετά πιεστική διαδικασία. Η πληροφορία βρίσκεται κατακερματισμένη, διπλότυπη, μη ακριβής, πόσο μάλλον ποιοτικά ελεγμένη. Από την άλλη πλευρά, στην εποχή των τουριστικών εμπειριών, οι τουριστικοί πράκτορες χρειάζεται να προσθέσουν νέες μοναδικές υπηρεσίες και να εμπλουτίσουν τα τυπικά πακέτα τους, τα ξενοδοχεία χρειάζεται να βρουν νέα κανάλια εσόδων εκτός των κρατήσεων των δωματίων και τρόπους να προσελκύσουν τους πελάτες έναντι του ανταγωνισμού, οι εταιρίες που οργανώνουν συνέδρια και εκδηλώσεις χρειάζεται να βρουν ένα σημείο απ’ όπου να αγοράζουν δραστηριότητες και ταξίδια κινήτρων σε τιμές χονδρικής και τέλος, οι ταξιδιωτικοί συντάκτες δυσκολεύονται να βγάλουν χρήματα για τη δουλειά τους.

 Ποια είναι η πρόταση της Grekaddict.com?

Στην Grekaddict.com σκοπός μας είναι να χτίσουμε ένα αυστηρά επιλεγμένο πορτφόλιο από πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς στην Ελλάδα. Όλες οι δραστηριότητες είναι ποιοτικά ελεγμένες με επαρκή πληροφορία και φυσικά τεχνολογία που καθιστά τη διαδικασία της κράτησης εύκολη, γρήγορη και ασφαλή, τόσο για τους εταιρικούς μας πελάτες όσο και για τους μεμονωμένους τουρίστες, προκειμένου όλοι να βρίσκουν την εμπειρία που θέλουν να ζήσουν στη χώρα μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όταν κάποιος βιώνει την αυθεντική εμπειρία της χώρας μας, θα γίνεται για πάντα ένας πρεσβευτής αυτής, ένας αληθινός Grekaddict!

Η Ομάδα

Souzanna
Σουζάνα Θεοδωρίδου
Co-Founder & Managing Director

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Συστηματική Φιλοσοφία (Α.Π.Θ) και πτυχίου Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής (Α.Π.Θ). Ξεκίνησε να εργάζεται στον τουρισμό το 2014. Το 2016 άρχισε να παρακολουθεί επιχειρηματικά επιμορφωτικά προγράμματα, όπου διακρίθηκε με πρώτες θέσεις σε επιχειρηματικούς διαγωνισμούς. Το 2017 παραιτήθηκε από τη δουλειά της για να ξεκινήσει τη Grekaddict.com, μετρώντας σήμερα συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του τουρισμού, επενδύσεις από διακεκριμένες προσωπικότητες του χώρου και σημαντικά έσοδα.

Σουζάνα Θεοδωρίδου
Co-Founder & Managing Director
Kostas Chasiotis
Κώστας Χασιώτης
Co-Founder & Tech Support

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ξεκίνησε να εργάζεται στον τουρισμό το 2012, όπου και καταξιώθηκε, κερδίζοντας το 2015 βραβείο για το καλύτερο τουριστικό website από το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων αλλά και βραβεία στα Tourism Awards (2016, 2017 και 2018) στους τομείς Destination Marketing & Branding και το Online Presence. Το 2017, παράλληλα με τη δουλειά του, ξεκίνησε τη συνεργασία με το Grekaddict.com ως lead developer.

Κώστας Χασιώτης
Co-Founder & Tech Support