All Inclusive Dining

Τι κάνει η All Inclusive Dining;

Ποιότητα, ευελιξία ή περισσότερες επιλογές – Διάλεξε και τα τρία! Με την All Inclusive Dining απολαμβάνεις το φαγητό σου σε μια σειρά από επιλεγμένα εστιατόρια χωρίς το άγχος του κόστους. Ταξίδεψε στην Κρήτη και απόλαυσε υπέροχες αυθεντικές τοπικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα; 

Προπληρωμένες λύσεις ποιοτικής και αυθεντικής εστίασης, χωρίς μετρητά, χωρίς άγχος: η All Inclusive Dining δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη για μοναδικές αυθεντικές τοπικές γευστικές εμπειρίες σε ένα προορισμό. Δημιουργούμε την πιο value-for-money πρόταση εστίασης για ένα προορισμό, σε προσεκτικά επιλεγμένες τοπικές επιχειρήσεις. Ανεξάρτητα από την προτίμηση του σε κατάλυμα, δίνουμε την ευελιξία στον επισκέπτη να επιλέξει ο ίδιος το που και πότε θα απολαύσει το γεύμα του, παρέχοντάς του την ευκαιρία να εξερευνήσει το προορισμό και την τοπική κουζίνα στην αυθεντική της μορφή. Ταυτόχρονα με μια σειρά σύγχρονων υποστηρικτικών εργαλείων και συνεργασιών ενισχύουμε την πρόταση και το εισόδημα των τοπικών επιχειρήσεων ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Η αγορά του τουρισμού All Inclusive μετασχηματίζεται αργά αλλά σταθερά αναζητώντας τον εμπλουτισμό της τουριστικής εμπειρίας. Ένα νέο είδος ταξιδιωτών (high-end consumers) αναζητούν ανώτερης ποιότητας διατροφή και ευγενή ποτά και θέλουν να ενσωματωθούν με τις τοπικές κοινωνίες. Επομένως, η πρόκληση συνδέεται άμεσα με την εκθετική αύξηση της ζήτησης για τοπικά προϊόντα και αυθεντικές τοπικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που ξεκινούν και επεκτείνονται πέρα από τα στενά όρια ενός ξενοδοχείου (Skift Team & Club Med, 2015). Το 71% των ευρωπαίων επισκεπτών που επέλεξαν all inclusive καταλύματα, θεωρούν ως βασικό πλεονέκτημα αυτής της προσφοράς την προκαταβολική γνώση του ακριβούς κόστους του ταξιδιού τους (SETE 2015). Η All Inclusive Dining καταρρίπτει το δίλημμα του ταξιδιώτη, αυθεντική τοπική γευστική εμπειρία ή προϋπολογισμένου κόστους διακοπές.

Ποια είναι η πρόταση της All Inclusive Dining;

Η πρότασή μας είναι «προπληρωμένες λύσεις ποιοτικής εστίασης, ελευθερία εξερεύνησης του προορισμού και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες». Στόχος μας είναι να καταργήσουμε το δίλημμα προκαθορισμένου κόστους διακοπές ή εξερεύνηση της τοπικής κουζίνας, να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τις τοπικές επιχειρήσεις και να ενδυναμώσουμε την κερδοφορία τους, να προσφέρουμε αυθεντικές εμπειρίες στον επισκέπτη. Στις Συνεργαζόμενες  τοπικές επιχειρήσεις, μέσω σύγχρονων υποστηρικτών εργαλείων, παρέχουμε πρόσβαση σε μια νέα αγορά, τις καθιστούμε ανταγωνιστικές και τις προετοιμάζουμε τεχνολογικά για τις προκλήσεις του αύριο. Επιπλέον, το 66% των ευρωπαίων τουριστών οργανώνουν τις διακοπές τους μέσω του internet. Από την άλλη μεριά, οι μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες, είτε δεν μπορούν να προσφέρουν all-inclusive πακέτα διακοπών, είτε τα προσφέρουν με πολύ χαμηλό περιθώριο κέρδους. Στις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και ομίλους ξενοδοχείων παρέχουμε την δυνατότητα να εμπλουτίσουν την τουριστική εμπειρία των επισκεπτών τους με ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις. Να σημειωθεί ότι το 47% των ευρωπαίων ταξιδιωτών θα επισκεφθεί ξανά ένα προορισμό λόγω του μοναδικού του χαρακτήρα.

Η Ομάδα

Petros Maragoudakis
Πέτρος Μαραγκουδάκης
Co-Founder, Main Project Management

Τα τελευταία 15 χρόνια ο Πέτρος ασχολείται κυρίως με συστήματα επικοινωνίας τύπου Real Time Communication Systems, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια επικεντρώνεται σε Cloud Systems, DevOps και Web Applications. Η συνεχής προσκόλλησή του στις επιχειρησιακές απαιτήσεις σε one-off prototypes, έως τη συμμόρφωση σε protocols και πρότυπα, αποτελεί την επιχειρηματική του δραστηριότητα έως σήμερα. Η δραστηριοποίησή του ως επιχειρηματία, τον καθιστά σίγουρο να ασχοληθεί με όλες τις πτυχές μίας startup.

Πέτρος Μαραγκουδάκης
Co-Founder, Main Project Management
Elpida Maragkoudaki
Ελπίδα Μαραγκουδάκη
Co-Founder, Partners & Deals Management

Η Ελπίδα, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών) εργάζεται πάνω από 20 χρόνια στο Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Καταναλωτών Κρήτης Π.Ε. SYNKA SUPER MARKETS (με 51 καταστήματα σε Κρήτη και νησιά του Αιγαίου), ως διευθυντικό στέλεχος. Λόγω της πολύχρονης εμπορικής της εμπειρίας, έχει αναλάβει ως Co Founder τις εμπορικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις με τοπικές επιχειρήσεις για την All Inclusive Dining.

Ελπίδα Μαραγκουδάκη
Co-Founder, Partners & Deals Management