Τι ακριβώς κάνει η Reveffect;

Είμαστε η νέα γενιά του ξενοδοχειακού total revenue management και χρησιμοποιούμε προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία και στοιχεία που βασίζονται σε δεδομένα, για την ενημέρωση της στρατηγικής και την επίτευξη προκαθορισμένων στόχων. Η τεχνολογία αποτελεί τον κινητήριο μοχλό, ωστόσο, πιστεύουμε ότι το ταλέντο, η ομαδική δουλειά, η συνέπεια και η υγιής στρατηγική, είναι τα στοιχεία που βοηθούν στην επίτευξη του στόχου. Γι’ αυτόν τον λόγο, συνδυάζουμε την τεχνολογία με τους ανθρώπινους πόρους. Ειδικότητά μας, το εξειδικευμένο revenue management.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Η Reveffect σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω την τιμολόγηση και την κερδοφορία με μικρότερο κίνδυνο. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, παρέχουμε στον ξενοδόχο μια ποικιλία από οφέλη, που όλα μαζί δουλεύουν για να του παραδώσουν την τελική ανταμοιβή -που εκτός απο αυτή τους κέρδους- είναι και το όφελος της αυτοπεποίθησης. Η δουλειά μας περιλαμβάνει τη χρήση δεδομένων απόδοσης και αναλύσεων, τα οποία μας βοηθούν να προβλέπουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τη ζήτηση και άλλες καταναλωτικές συμπεριφορές. Αυτό, με τη σειρά του, μας επιτρέπει να λαμβάνουμε πιο λογικές αποφάσεις σχετικά με την τιμολόγηση και τη διανομή, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τα έσοδα σας και, συνεπώς, το κέρδος σας. H υπηρεσία μας προσφέρεται σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, γενικούς διευθυντές, sales και revenue managers, αλλά και σε μη έμπειρα στελέχη.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

H πώληση του σωστού δωματίου, στο σωστό πελάτη, την κατάλληλη στιγμή, για τη σωστή τιμή, μέσω του σωστού καναλιού, με την καλύτερη απόδοση κόστους. Το παραπάνω αποτελεί το καθημερινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι και άλλοι επαγγελματίες του χώρου.

Ποια είναι η πρόταση της Reveffect;

Με τα Business Intelligence εργαλεία μας μπορούμε να επενδύουμε περισσότερο χρόνο στην ανάλυση των δεδομένων και όχι στη συγκέντρωσή τους. Μπορούμε να ολοκληρώνουμε περισσότερες εργασίες εντός του ίδιου χρονικού πλαισίου και παράλληλα να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις πιο γρήγορα.

Το website μας

reveffect.com

Στείλτε μας email

info@reveffect.com

Kαλέστε μας

+30 2109643008

Η Ομάδα

Michalis Arvanitis
Μιχάλης Αρβανίτης
CEO

Ο Μιχάλης έχει υπάρξει διευθυντής luxury boutique ξενοδοχείων τα τελευταία 8 χρόνια σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη, ενώ έχει ολοκληρώσει ξενοδοχειακές σπουδές, όντας απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ. Είναι ο ιδρυτής της Reveffect και επαγγελματικός σκοπός του είναι να κάνει την καθημερινότητα των ξενοδόχων αλλά και των άλλων επαγγελματιών του χώρου ευκολότερη και πιο κερδοφόρα.

Μιχάλης Αρβανίτης
CEO
Giorgos Messaritis
Γιώργος Μεσαρίτης
Operations Manager – Senior Account Manager

Προερχόμενος από μια αρκετά τουριστική περιοχή όπως αυτή του Ναυπλίου και με τουριστικές σπουδές, ο Γιώργος Μεσαρίτης έχει προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία της Ρόδου, της Σαντορίνης και της Αθήνας. Όντας ειδικός στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά και στην αύξηση της κερδοφορίας των ξενοδοχείων, είναι σήμερα υπεύθυνος για την καθημερινή επαφή με τους πελάτες της Reveffect, προτείνοντάς τους τρόπους αύξησης των εσόδων.

Γιώργος Μεσαρίτης
Operations Manager – Senior Account Manager