Τι ακριβώς κάνει η Inomo;

Η Ιnomo μέσα απο την εμπειρία της στον κλάδο της φιλοξενίας δημιουργεί την Smart Suite, μια ολοκληρωμενη πρόταση για τα ξενοδοχεία που θέλουν να ενταχθούν στην ψηφιακή εποχή. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των ξενοδοχείων να παρέχουν μοναδικές εμπειρίες στο πελάτη, το συγκεκριμένο προίον θα προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρια μέσω της διαμονής του σε μια «Έξυπνη Σουίτα». H Smart Suite είναι μια εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει στους επισκέπτες να επιλέγουν συγκεκριμένα περιβάλλοντα στο δωμάτιο που ονομάζονται «Moods» και να τα εξατομικεύουν με βάση το προφίλ και τη διάθεσή τους κάθε φορά ανά διαμονή. Κάθε Mood οδηγεί σε μια συγκεκριμένη εσωτερική διακόσμηση και χαρακτηριστικά προσφέροντας μια μοναδικη εμπειρία στον πελάτη του ξενοδοχείου.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Οι ξενοδόχοι αποτελούν ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που έχουν ως στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν δυσκολίες όταν πρόκειται να δημιουργήσουν, με οικονομικά αποδοτικό τρόπο, ένα μοναδικό περιβάλλον. Επιπλέον, αντιμετωπίζουν την πρόκληση της δαπανηρής συντήρησης αναφορικά με την αγορά και εφαρμογή έξυπνου εξοπλισμού. Με την άνοδο της τεχνολογίας και της ψηφιοποίησης, τα ξενοδοχεία θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτή την τεχνολογική εξέλιξη πολύ γρήγορα και να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα εποχή του διαδικτύου. Η φιλοσοφία της Inomo μιλάει για ένα νέο τρόπο σκέψης στη φιλοξενία και το σχεδιασμό των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου και κυρίως των δωματίων – που δε συνδέεται αποκλειστικά με το προϊόν, αλλά και με έναν τρόπο ζωής που αντιπροσωπεύει το διαφορετικό χαρακτήρα του ξενοδοχείου στο μέλλον. Δεν είναι μόνο το προϊόν ή η εφαρμογή, αλλά η πλήρης εμπειρία του πελάτη μέσα στο δωμάτιο. Η Smart Suite είναι η λύση που συνδυάζει το σχεδιασμό του προϊόντος με την επιλογή  IοT.  Προσφέροντας ένα πακέτο πολυμορφικού design με ένα application IoT  μέσω μιας εφαρμογής που θα συνδέεται ασύρματα με τα έπιπλα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα δωμάτιο υψηλής ποιότητας με έπιπλα που συνδέονται μέσω μιας εφαρμογής στο τηλέφωνο και προσφέρουν υπηρεσίες, όπως το ψηφιακό μενού στο τραπέζι.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Η ξενοδοχειακή αγορά δεν έχει ακόμα ενταχθεί στην ψηφιακή εποχή πλήρως και η μεταβάση αυτή, χωρίς τη σωστή γνώση και εξοικείωση, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο κόστος στον ξενοδόχο και κακή εμπειρία στον τελικό επισκέπτη. Οι σημερινοί ταξιδιώτες αξιολογούν τα ξενοδοχεία στη βάση του κατά πόσο ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους και μπορούν να προσαρμοστούν στις τεχνολογικές προτιμήσεις τους. Αυτό σημαίνει ότι η ικανοποίηση των επισκεπτών επηρεάζει την κερδοφορία του ξενοδοχείου. Μια μελέτη του Cornell έδειξε ότι εάν ένα ξενοδοχείο αυξήσει τις κριτικές του κατά 1 βαθμό σε κλίμακα 5 πόντων, μπορεί να αυξήσει την τιμή του κατά 11% και να διατηρήσει την ίδια χωρητικότητα και το ίδιο μερίδιο αγοράς. Την ίδια ώρα, τα προβλήματα στα δωμάτια φιλοξενίας αντιπροσωπεύουν το 42% των παραπόνων και συγκεκριμένα προέρχονται απο το δωμάτιο των πελατών. Η μεγάλη εισροή ταξιδιωτών που θέλουν μία πιο εξατομικευμένη εμπειρία γρήγορα και εύκολα, κάνει τα ξενοδοχεία να αγωνίζονται να βρουν λύσεις συνδεσιμότητας. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία είναι τεχνολογικά «πίσω», ή ακόμα και αν αυτοπροσδιορίζονται ως έξυπνα, δεν ειναι καθώς οι όποιες διαθέσιμες «έξυπνες» λύσεις έχουν υψηλό κόστος εφαρμογής και συντήρησης, ενώ δεν επικεντρώνονται τόσο στην εμπειρία του επισκέπτη. Η Smart Suite προσφέρει μια εμπειρία ειδικά εξατομικευμένη στις προτιμήσεις των  επισκεπτών.

Ποια είναι η πρόταση της Inomo;

Η λύση μας περιλαμβάνει μία εφαρμογή για κινητά, έναν ειδικό server, μία βάση δεδομένων και  high-end έπιπλα με ενσωματομένο ΙοΤ. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η εφαρμογή του IoT σε έπιπλα υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένα από fiberglass, τα οποία θα συνδέονται ασύρματα μαζί με άλλες έξυπνες συσκευές στο δωμάτιο και θα μπορουν να προσαρμόσουν σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως το φωτισμό, τη θερμοκρασία, τη μουσική αλλά και άλλες λειτουργίες επίπλων με βάση τη διάθεση του επισκέπτη κάθε φορά.

Το website μας

inomodesign.com

Στείλτε μας email

inomosuite@gmail.com

Καλέστε μας

+30 2100108655

Η Ομάδα

Vivian Paraschou
Βίβιαν Παράσχου
Founder & Creative Director

Η Βίβιαν διαθέτει πείρα στον ξενοδοχιακό σχεδιασμό και στο πώς αυτός επηρεάζει την εμπειρία του πελάτη. Έχοντας μεταπτυχιακο στη Διαχείριση Καινοτομίας και Τεχνολογίας στις Επιχειρήσεις από το Πανεπιστήμιο του Sheffield, είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό της Demo Room Suite και τη δημιουργία των IoT χαρακτηριστικών που θα δημιουργήσουν μία μοναδική εμπειρία κατά την παραμόνη του πελάτη στη Demo Room Suite.

Βίβιαν Παράσχου
Founder & Creative Director
Tέλης Παράσχος
Co-Founder/Digital Marketing

Ο Τέλης έχοντας μεταπτυχιακή εκπαιδευση σε B2B Digital Branding, είναι εξοικειωμένος με τις νες τεχνολογίες και έχει εμπειρία σε στρατηγική μαρκετινγκ και διαχειρισης ψηφιακων καναλιων. Είναι υπεύθυνος για τη Smart Suite για τη βασική στρατηγική μάρκετινγκ και ειδικά για τα ψηφιακά κανάλια.

Tέλης Παράσχος
Co-Founder/Digital Marketing