Τι ακριβώς κάνει η Hotilities;

To Hotilities είναι ένα marketplace όπου ξενοδοχεία και properties μπορούν να μοιράζονται εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για να βελτιώσουν την προβολή τους και την εμπειρία των πελατών τους.

Χμ… Θα μπορούσατε να μας πείτε περισσότερα;

Τo Hotilities δημιουργεί ένα οικοσύστημα όπου ξενοδοχεία, bnb, villas και properties μπορούν να μοιράζονται εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, για να βελτιώσουν την προβολή τους και την εμπειρία των πελατών τους. Από την μία μεριά έχουμε τα μικρότερα ξενοδοχεία, bnb, villas και properties όπου δεν διαθέτουν αρκετά facilities & services και αδυνατούν να προσελκύσουν πελάτες και από την άλλη μεριά μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που δεν μπορούν να μεγιστοποιήσουν σε ικανοποιητικό βαθμό τα κέρδη τους από τις παροχές που προσφέρουν. Η λύση έρχεται από την πλατφόρμα του Hotilities, όπου προσφέρει μια win-win ευκαιρία, ενώνοντας αυτές τις δύο μεριές, προσφέροντας μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα στα μικρότερα καταλύματα και ένα επιπλέον αγοραστικό κοινό και πηγές νέων εσόδων για τα μεγαλύτερα.

Ποιο είναι το κενό στην αγορά που καλύπτετε;

Υπάρχουν αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες είτε μικρότερες είτε μεγαλύτερες στον σύγχρονο τουρισμό. Το πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί είναι ότι από τη μία μεριά υπάρχουν μικρά ξενοδοχεία και properties που δεν διαθέτουν αρκετά facilities & services και αδυνατούν να προσελκύσουν ταξιδιώτες και από την άλλη μεριά μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που δεν μπορούν να μεγιστοποιήσουν σε ικανοποιητικό βαθμό τις παροχές που προσφέρουν. Μέχρι ένα σημείο η offline επικοινωνία μεταξύ των ξενοδόχων για ανταλλαγή υπηρεσιών συμβαίνει, χωρίς ωστός να αποτελεί μια ψηφιοποιημένη και έγκυρη λύση. Την ολιστική λύση στην επίλυση αυτού του προβλήματος φέρνει το Hotilities.

Ποια είναι η πρόταση της Hotilities;

Με βάση το παραπάνω πρόβλημα, η λύση που δίνει το Hotilities είναι ένα marketplace όπου ξενοδοχεία και properties μπορούν να μοιράζονται facilities και services, για να βελτιώσουν την προβολή τους και την εμπειρία των πελατών τους.

Η Ομάδα

Νίκος Επιτροπάκης
Co-founder

Ο Νίκος είναι Analytics & Strategy Manager σε συμβουλευτική εταιρία, με περισσότερα από 6 χρόνια εμπειρία σε Advanced Machine Learning και Στρατηγικό Σχεδιασμό σε διάφορους τομείς.
Ο Νίκος έχει πάθος με την επίλυση πραγματικών προβλημάτων και τον σχεδιασμό νέων data προϊόντων για την δημιουργία νέων ροών εσόδων.
Είναι κάτοχος πτυχίου της σχολής Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος πάνω στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Νίκος Επιτροπάκης
Co-founder
Αλέξανδρος Αγγελακόπουλος
Co-founder

Ο Αλέξανδρος Αγγελακόπουλος είναι φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ένα 5ετές υπόβαθρο στις πωλήσεις B2B, εργαζόμενος κυρίως στον τομέα των premium τροφίμων, τόσο ως συνιδρυτής όσο και ως στέλεχος πωλήσεων.

Αλέξανδρος Αγγελακόπουλος
Co-founder

Στείλτε μας email

contact@hotilities.com

Καλέστε μας

+30 6978691989