Η Κατερίνα Σαριδάκη βραβεύτηκε ως Greek Hospitality Mentor 2022

Μια λαμπερή βραδιά βραβείων για τον ελληνικό τουρισμό, μια ξεχωριστή στιγμή για όλους εμάς στον CapsuleT και στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος ήταν η τιμητική διάκριση της κας. Κατερίνας Σαριδάκη, της δικής μας επικεφαλής, ως Greek Hospitality Mentor στα Greek Hospitality Awards 2022, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex.

Η Διευθύντρια του επιταχυντή και πλέον Greek Hospitality Mentor 2022 παρέλαβε το βραβείο της επί σκηνής από την Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, κα. Άντζελα Γκερέκου. Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν επίσης και αρκετοί εκπρόσωποι της κυβέρνησης όπως ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης, καθώς και ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γεώργιος Καραγιάννης. Επιπροσθέτως, ο κ. Χάρης Θεοχάρης ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα και πρώην Υπουργός Τουρισμού, η κα. Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αλλά και ο κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ.

Στην ίδια τελετή βραβείων απονεμήθηκαν και οι παρακάτω τιμητικές διακρίσεις:

Greek Hospitality Leader: Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος της Aegean Airlines και της Olympic Air-Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Autohellas S.A. / Hertz

Greek Hospitality Pioneer: Nikos Tzimas, General Manager at Grand Resort Lagonissi

Greek Hospitality Personality: Πέπη Μπιρλιράκη, Αντιδήμαρχος Τουρισμού στον Δήμο Ρεθύμνη

Greek Hospitality Rising Star: Federico Santos, CEO & Founder, Puro Management Agency

Best Greek Hospitality Region: Στην Περιφέρεια Αττικής & τον Περιφερειάρχη Γεώργιο Πατούλη

Best Greek Hospitality Municipality: Στον Δήμο Ναυπακτίας & τον Δήμαρχο ΒασίληΓκίζα.

* Τα Greek Hospitality Awards 2022, ο πλέον καταξιωμένος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας, πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Greek Hospitality Mentor

Greek Hospitality Mentor awarding

Comments are closed.