Υποβολή αιτήσεων

Υποβολή αιτήσεων – 3ος Κύκλος (Φθινόπωρο 2020)

Στον CapsuleT, τον πρώτο επιταχυντή στην Ελλάδα για startups που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, πρωταρχικός σκοπός μας είναι να αποτελέσουμε το βασικό «όχημα» για την ανάπτυξη και εξέλιξη νέων, καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, συνεργασιών και επιχειρηματικών ευκαιριών οι οποίες θα βοηθήσουν το startup οικοσύστημα να εξελιχθεί, με θετικό αντίκτυπο στον ελληνικό τουρισμό και τη χώρα γενικότερα.

Ελάτε και εσείς να επιταχύνετε την startup σας· υποβάλετε την αίτησή σας προκειμένου να ενταχθείτε στον τρίτο κύκλο (Φθινόπωρο 2020) του Προγράμματος Επιτάχυνσης.

Παρακαλούμε πολύ όπως σημειώσετε πως η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου 2020 έως και τις 23 Αυγούστου 2020, ενώ το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020.

Η διάρκεια του Προγράμματος (για κάθε κύκλο) ορίζεται σε 3 μήνες, με τη δυνατότητα για τις επιλεχθείσες startups να μπορούν να χρησιμοποιήσουν εντελώς δωρεάν τις εγκαταστάσεις του επιταχυντή για επιπλέον 3 μήνες. Πέρα από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshops) και τα προγράμματα καθοδήγησης (mentoring), το πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με συμμετοχές σε τοπικές εκθέσεις και συνέδρια, ευκαιρίες pitching, meetups, ομαδικές επισκέψεις σε ξενοδόχους και άλλους συνεργάτες του κλάδου, αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σημειώνεται πως η τακτική παρουσία της ομάδας σας στις εγκαταστάσεις του επιταχυντή σε εβδομαδιαία βάση, η συμμετοχή σε όλα τα workshops και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις του προγράμματος με τουλάχιστον 1 μέλος της ομάδας/συμμετέχουσας startup σας, όπως επίσης και η δέσμευση ότι έχετε το χρόνο και τη διάθεση να δουλέψετε με τους μέντορές σας και να συνεργαστείτε με τις υπόλοιπες ομάδες του προγράμματος, αποτελούν προϋποθέσεις/υποχρεώσεις για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος.

Προτού υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις ερωτήσεις που περιλαμβάνει η φόρμα της αίτησης, όπως επίσης τους Όρους/Προϋποθέσεις αλλά και ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής (βλ. παρακάτω).

Επισημαίνεται πως οι αιτήσεις θα πρέπει υποχρεωτικά να κατατεθούν στην αγγλική γλώσσα.

Δικαίωμα συμμετοχής:

1. Οι αιτούντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να έχουν ελληνική ιθαγένεια ή κατοικία (αυτό αφορά τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας).

2. Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στο πρόγραμμα, πρέπει να είναι νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) τεχνολογίας με μία ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση, πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα λειτουργικό πρωτότυπο για να παρουσιάσουν ζωντανά και μία ομάδα με τουλάχιστον 2 ιδρυτικά μέλη για να υποστηρίξουν την επιχείρηση.

3. Η επιχείρηση πρέπει να έχει συσταθεί για λιγότερο από 4 χρόνια και να έχει λάβει συνολική χρηματοδότηση μικρότερη των 500.000 ευρώ.

4. Εάν πληροίτε όλα τα κριτήρια, τότε το επόμενο βήμα είναι να έχετε το χρόνο να δεσμευτείτε στις υποχρεώσεις του προγράμματός μας για μία περίοδο 3 μηνών. Η δέσμευση αυτή περιλαμβάνει αρκετές εβδομαδιαίες παρουσίες σας στις εγκαταστάσεις του Επιταχυντή, την παρουσία/συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια (workshops) και τις εκδηλώσεις που προσκαλείστε, με τουλάχιστον ένα μέλος της ομάδας σας, το χρόνο να συνεργαστείτε με τους μέντορές σας και τον ενθουσιασμό να συνεργαστείτε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του προγράμματος.

Για να υποβάλετε την αίτησή σας, πατήστε εδώ.


Γνωρίστε τους Κριτές και Μέντορές μας

Οι Κριτές και Μέντορες του προγράμματός μας, έχοντας να επιδείξουν ένα πλούσιο βιογραφικό και μία επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο εξειδίκευσής τους, είναι εδώ προκειμένου να σας κατευθύνουν κατάλληλα και να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την εταιρεία σας στο πλαίσιο της τουριστικής αγοράς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλους τους κριτές και μέντορες που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία μας, στη διάρκεια του δεύτερου κύκλου του προγράμματος (Μάρτιος – Μάιος 2020).


Προτού υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους/Προϋποθέσεις του Προγράμματος Επιτάχυνσης.


Προκειμένου να δείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις αναφορικά με το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης του CapsuleT και αντίστοιχες ενδεικτικές απαντήσεις, πατήστε εδώ.

Αίτηση

Προτού υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις ερωτήσεις που περιλαμβάνει η φόρμα της αίτησης, όπως επίσης τους Όρους/Προϋποθέσεις αλλά και ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Επισημαίνεται πως οι αιτήσεις θα πρέπει υποχρεωτικά να κατατεθούν στην αγγλική γλώσσα.

Σημαντικές οδηγίες για την υποβολή αίτησης:

1) Προτού υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε όπως σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τις ερωτήσεις που περιλαμβάνει η φόρμα αίτησης.

2) Προτείνουμε να προετοιμάσετε όλες τις απαντήσεις σας σε ένα ξεχωριστό αρχείο (για παράδειγμα, αρχείο Word) στον υπολογιστή σας. Θυμηθείτε πως υπάρχει συγκεκριμένο όριο χαρακτήρων ανά απάντηση (το οποίο διευκρινίζεται κάτω από κάθε ερώτηση).

3) Έχετε κατά νου πως, εφόσον υποβάλετε τις απαντήσεις στην αίτησή σας, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να τις επεξεργαστείτε εκ νέου ή να τις διαγράψετε.

4) Σημειώστε πως μόνο μία αίτηση ανά ομάδα/startup θα γίνει δεκτή από την κριτική επιτροπή μας.

Για να υποβάλετε την αίτησή σας, πατήστε εδώ.

Comments are closed.