Applications

Υποβολή αιτήσεων – 4ος Κύκλος


Η ώρα της επιτάχυνσης έφτασε! Ελάτε να δείτε και εσείς τη startup σας να αναπτύσσεται, δηλώνοντας συμμετοχή για να ενταχθείτε στον τέταρτο κύκλο του CapsuleT.

Σημειώνεται πως η περίοδος υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουνίου 2021. Δυναμικές startup ομάδες που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και παρέχουν τεχνολογικές λύσεις με εφαρμογή στον τουρισμό, καθώς επίσης και startups των οποίων οι υπηρεσίες προωθούν τους βασικούς πυλώνες ανάκαμψης του παγκόσμιου τουρισμού -όπως οι τελευταίοι έχουν αναγνωριστεί από το Ξ.Ε.Ε. μέσω ευρύτερων δράσεών του- καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους εντός του προαναφερθέντος διαστήματος, λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές πληροφορίες για τα κριτήρια αξιολόγησης και τους όρους συμμετοχής.

Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε 5 μήνες, με τη δυνατότητα για τις επιλεχθείσες startups να μπορούν να χρησιμοποιήσουν εντελώς δωρεάν τις εγκαταστάσεις του επιταχυντή για επιπλέον 3 μήνες. Πέρα από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshops) και τα προγράμματα καθοδήγησης (mentoring), το πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με συμμετοχές σε τοπικές εκθέσεις και συνέδρια, ευκαιρίες pitching, meetups, ομαδικές επισκέψεις σε ξενοδόχους και ηγετικές εταιρείες της τουριστικής αγοράς, αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σημειώνεται πως η τακτική παρουσία της ομάδας σας στις εγκαταστάσεις του επιταχυντή, η συμμετοχή σε όλα τα workshops και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις του προγράμματος με τουλάχιστον 1 μέλος της ομάδας σας, όπως επίσης και η δέσμευση ότι έχετε το χρόνο και τη διάθεση να δουλέψετε με τους μέντορές σας και να συνεργαστείτε με τις υπόλοιπες ομάδες του προγράμματος, αποτελούν προϋποθέσεις/υποχρεώσεις για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος.

Προτού υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις ερωτήσεις που περιλαμβάνει η φόρμα της αίτησης, όπως επίσης τους όρους/προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Επισημαίνεται πως οι αιτήσεις θα πρέπει υποχρεωτικά να κατατεθούν στην αγγλική γλώσσα.

Δικαίωμα συμμετοχής:

1. Οι αιτούντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να έχουν ελληνική ιθαγένεια ή κατοικία (αυτό αφορά τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας).

2. Οι επιλέξιμοι υποψήφιοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στο πρόγραμμα, πρέπει να είναι νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) τεχνολογίας με μία ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση, πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα λειτουργικό πρωτότυπο για να παρουσιάσουν ζωντανά και μία ομάδα με τουλάχιστον 2 ιδρυτικά μέλη για να υποστηρίξουν την επιχείρηση.

3. Η επιχείρηση πρέπει να έχει συσταθεί για λιγότερο από 4 χρόνια και να έχει λάβει συνολική χρηματοδότηση μικρότερη των 500.000 ευρώ.

4. Εάν πληροίτε όλα τα κριτήρια, τότε το επόμενο βήμα είναι να έχετε το χρόνο να δεσμευτείτε στις υποχρεώσεις του προγράμματός μας για μία περίοδο 3 μηνών. Η δέσμευση αυτή περιλαμβάνει αρκετές εβδομαδιαίες παρουσίες σας στις εγκαταστάσεις του Επιταχυντή, την παρουσία/συμμετοχή σε όλα τα σεμινάρια (workshops) και τις εκδηλώσεις που προσκαλείστε, με τουλάχιστον ένα μέλος της ομάδας σας, το χρόνο να συνεργαστείτε με τους μέντορές σας και τον ενθουσιασμό να συνεργαστείτε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του προγράμματος.

Για να υποβάλετε την αίτησή σας, πατήστε εδώ.


Γνωρίστε τους κριτές και μέντορές μας

Οι κριτές και μέντορες του προγράμματός μας, έχοντας να επιδείξουν ένα πλούσιο βιογραφικό και μία επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο εξειδίκευσής τους, είναι εδώ προκειμένου να σας κατευθύνουν κατάλληλα και να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την εταιρεία σας στο πλαίσιο της τουριστικής αγοράς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλους τους κριτές και μέντορες που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία μας, στη διάρκεια του τρίτου κύκλου του προγράμματος.


Προτού υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους όρους/προϋποθέσεις συμμετοχής στο πεντάμηνο πρόγραμμα.


Αίτηση

Προτού υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις ερωτήσεις που περιλαμβάνει η φόρμα της αίτησης, όπως επίσης τους όρους/προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα αλλά και ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Επισημαίνεται πως οι αιτήσεις θα πρέπει υποχρεωτικά να κατατεθούν στην αγγλική γλώσσα.

Σημαντικές οδηγίες για την υποβολή αίτησης:

1) Προτού υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε όπως σιγουρευτείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τις ερωτήσεις που περιλαμβάνει η φόρμα αίτησης.

2) Προτείνουμε να προετοιμάσετε όλες τις απαντήσεις σας σε ένα ξεχωριστό αρχείο (για παράδειγμα, Word αρχείο) στον υπολογιστή σας. Θυμηθείτε πως υπάρχει συγκεκριμένο όριο χαρακτήρων ανά απάντηση (το οποίο διευκρινίζεται κάτω από κάθε ερώτηση).

3) Έχετε κατά νου πως, εφόσον υποβάλετε τις απαντήσεις στην αίτησή σας, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να τις επεξεργαστείτε εκ νέου ή να τις διαγράψετε.

4) Σημειώστε πως μόνο μία αίτηση ανά ομάδα/startup θα γίνει δεκτή από την κριτική επιτροπή μας.

Για να υποβάλετε την αίτησή σας, πατήστε εδώ.

Comments are closed.