Σχετικά με μας

Η Ιδέα

Η Ελλάδα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο “restart”, το οποίο θα στηριχθεί στις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της. Η παραδοχή αυτή γέννησε την ιδέα να ενώσουμε τον «εθνικό πρωταθλητή», τον τουρισμό, ο οποίος δημιουργεί ανάπτυξη, εισοδήματα και ευκαιρίες απασχόλησης, με το ζωντανό κύτταρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Το Όραμά μας

Να χτίσουμε ένα καινοτόμο οικοσύστημα στον τουριστικό κλάδο προσφέροντας ευκαιρίες δημιουργίας και ανάπτυξης νεοφυών επιχειρήσεων με παγκόσμια προοπτική και αντίκτυπο.

Η Αποστολή μας

Η παροχή και πρόσβαση σε ενημέρωση, εκπαίδευση, ευκαιρίες προβολής και διασύνδεσης που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση και ανάπτυξη νέων καινοτόμων τεχνολογικών εταιρειών με δραστηριοποίηση στον κλάδο του τουρισμού.

Σχετικά με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) λειτουργεί από το 1935 ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και είναι νομοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας σε θέματα τουρισμού. Το Επιμελητήριο φέρνει κοντά τα συνολικά 9.875 ξενοδοχεία και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις όλης της χώρας και είναι περήφανο μέλος της Συνομοσπονδίας των Εθνικών Ενώσεων Ξενοδοχείων Εστίασης και Αναψυχής των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (HOTREC).

Επίσημη Ιστοσελίδα του ΞΕΕ
xee_logo_png 350