παράταση αιτήσεων - 4ο Idea Platform

4o Idea Platform | Παράταση αιτήσεων μέχρι 23 Μαρτίου

Η ομάδα του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων στο 4ο Idea Platform, κατόπιν ζήτησης, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης, 23 Μαρτίου 2023.

Ο επιταχυντής τουρισμού αναζητά ιδέες που μπορούν να εξελιχθούν σε νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με θετικό αντίκτυπο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ενώ σε περίπτωση που το επιθυμούν οι 3 νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την δυνατότητα να προκριθούν απευθείας στον 6ο κύκλο του Προγράμματος Επιτάχυνσης, ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Οι αιτήσεις των νέων ηλικίας 18-35 ετών που είναι φοιτητές, απόφοιτοι, μεταπτυχιακοί ή διδακτορικοί φοιτητές σε σχολές της Ελλάδας, αλλά και των νέων άνεργων στελεχών και επιχειρήσεων σε πολύ πρώιμο στάδιο δραστηριοποίησης με τεχνολογικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο για την ένταξη τους στον 4ο νεανικό διαγωνισμό του επιταχυντή του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος μπορούν να υποβάλλονται εύκολα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.capsuletaccelerator.gr/el/idea-platform/ .

Δομή του προγράμματος

To 4ο Idea Platform θα έχει συνολική διάρκεια 12 ημερών και θα πραγματοποιηθεί δωρεάν και διαδικτυακά στο διάστημα μεταξύ 3 Απριλίου και 3 Μαΐου 2023, όπου θα λάβει χώρα και η Τελετή Λήξης & Απονομής Βραβείων.

Το Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshops), ομιλίες και συμβουλευτική καθοδήγηση (υλοποίηση προγράμματος μεσημεριανές/απογευματινές ώρες). Σημειώνεται, πως στο διάστημα των 12 ημερών συμπεριλαμβάνονται τόσο η προπαρασκευαστική περίοδος όσο και το διαγωνιστικό μέρος. Για την επιτυχή ολοκλήρωση και δικαίωμα συμμετοχής των ομάδων στην Τελετή Λήξης (διαγωνιστικό μέρος-παρουσιάσεις) στις 3 Μαΐου 2023 απαιτείται η παρακολούθηση και συμμετοχή τουλάχιστον 1 μέλους της ομάδας, καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Οι ηγετικές εταιρίες που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια σου

Η Expedia Group, η Google, το Ίδρυμα Ωνάση, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας και η Programize θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε βήμα των νέων που θα καταφέρουν να ενταχθούν στο 4ο Idea Platform, ως στρατηγικοί συνεργάτες του CapsuleT και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Επιπλέον, και φέτος τον διαγωνισμό ιδεών θα στηρίξουν εκπρόσωποι αναγνωρισμένων νεοφυών επιχειρήσεων στο χώρο του τουρισμού, όπως οι: Clio Muse ToursFerryhopperTravelMythTriparoundWelcome PickupsWoof TogetherWorkathlon και Zoottle.

Τα χρηματικά έπαθλα που μπορείς να διεκδικήσεις

Οι ομάδες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το 4ο Idea Platform και θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος/παρουσιάσεις της Τελετής Λήξης, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα (1ο χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ, 2ο έπαθλο 2.000 ευρώ και 3ο έπαθλο 1.000 ευρώ) και δωρεάν υπηρεσίες/παροχές από τους στρατηγικούς συνεργάτες του προγράμματος, εφόσον αυτές προκύψουν και ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του.

Οι 3 νικητές, μάλιστα, θα έχουν το δικαίωμα να ενταχθούν απευθείας στον 6ο κύκλο Προγράμματος Επιτάχυνσης, εφόσον ολοκληρώσουν το πρωτότυπο του προϊόντος/υπηρεσίας τους και συμμετάσχουν ενεργά σε επιπλέον ώρες καθοδήγησης για την καλύτερη προετοιμασία ένταξής τους στον επόμενο κύκλο Επιτάχυνσης.

Διάβασε λεπτομέρειες για το 4ο Idea Platform και κάνε την αίτηση σου εύκολα ΕΔΩ.

Comments are closed.